Hovudside

Streak Free Mirror Rengjøring

by Walther

Streak Free Mirror Rengjøring

Strek gratis speil rengjøring kan oppnås ganske lett, uavhengig av hvilken type renere du bruker. Enten du bruker naturlige hjemmelagde rengjøringsmidler eller kommersielle preparater, kommer den virkelige utfordringen når det er på tide å tørke speilet. Streker blir liggende igjen når speilet tørker og spor av rengjøringsmiddel eller vann er fortsatt til stede. Med riktig tørking, vil du aldri trenger å se på stygge streker igjen.

Velge materialer


Det er mange produkter tilgjengelig for rengjøring speil og mange hevder å gi en stripefrie glans. Men hvis du velger å bruke en kommersiell renere, være sikker på at det er formulert for glass og inneholder ingen sterke slipemidler eller sure ingredienser. Bruk aldri allrengjøringsmidler eller de som inneholder ammoniakk på speilene.

Mange velger å bruke hjemmelaget speil rengjøringsmidler som inneholder eddik i stedet for butikk-kjøpte rengjøringsmidler. Selv om noen av disse stoffene vil fungere, Glas Association of North America anbefaler å bruke bare varmt vann for å vaske speil. Hvis du ønsker en litt mer rengjøring makt, og ønsker ikke å bruke kjemikalier, lage ditt eget glass og speil renere ved å kombinere like deler vann og hvit eddik i en sprayflaske.

En ren, lofri klut er også anbefalt av Glass Association, selv om mikrofiberkluter eller sammenkrøllet avispapir fungerer også godt. Velge de beste alternativene som er tilgjengelige for deg på tidspunktet for rengjøring. Mens materialer er viktig, er den virkelige kunsten å få en strek gratis speil riktig renhold og tørking teknikker.

Rengjøring og tørking


Spray din speil renere på din klut eller en avis, eller mette den med varmt vann. Spray aldri rengjøringsmiddel, hjemmelaget eller på annen måte, direkte på speilet. Overflødig renere kan kjøre bak speilet og langs kantene, forårsaker sølv backing til å bli svart og flasse bort. Hvis du bruker varmt vann, vri så mye vann som mulig fra kluten.

Tørk av hele speilet med klut eller papir. Retning av tørke spiller ingen rolle, så lenge du fjerner all skitt og flekker. Bruk en annen tørr klut eller del av avisen til å tørke av speilet igjen, fjerne overflødig vann eller renere. Bruk en annen tørr klut hvis den første blir for fuktig. Fjern hver dråpe fuktighet, og deretter fortsetter å tørke i flere sekunder etter at du tror at overflaten er helt tørr.