Hovudside

Slik feilsøker Kenmore Stylite Suge Problemer

by Walther

Kenmore Stylite er en poseløse støvsuger med en gjennomsiktig skitt container og en vaskbar levetid HEPA filter. Den har en 12-amp motor og 15-tommers bred rengjøringsbredde. De fire-posisjon høydejustering plass til et bredt utvalg av gulvflater og Pet Handi-Mate børste renser trapper raskt. Ankomsten av poseløse teknologi og forseglede, hardt skall skitt beholdere har forenklet feilsøkingen for sugeproblemer i støvsugere som Stylite. For problemer som oppstår, løsningene er grei.

Bruksanvisning


•  Tøm støvkammeret hvis det er fullt eller nesten fullt. Ta muligheten til å fjerne skumfilter fra bunnen av støvkammeret, og det plisserte lokket filter fra støvkammeret lokket. Vask skumfilteret under rennende vann og deretter gå 24 timer for å tørke før du setter i støvkammeret. Tapp plisserte filteret forsiktig over en papirkurv for å fjerne støv og skitt. Ikke vask plisserte lokket filter. Installere begge filtrene og sett støvkammeret.

•  Dobbeltsjekk plassering av støvkammeret hvis sugestyrken reduseres. Sørge for at bunnen av støvkammeret er plassert bak plast ribbe på toppen av motorhuset.

•  Vurdere tilstanden til brushroll. Skift hvis det virker slitt. Snu renere over, slipper munnstykket vakt låsene og fjerne munnstykket vakt. Ta den gamle brushroll ut og installere den nye brushroll. Det er en god tid for å skifte brushroll drivreim.

•  Kontroller at støvsugeren er satt til riktig høyde for teppet overflaten blir støvsugd. Vri på høydejusteringshjulet på forsiden dekk med klokken for å heve renere høyde og mot klokken for å senke den.