Hovudside

Hvor lenge etter Being Cut Do Forsythia Open?

by Walther

Hvor lenge etter Being Cut Do Forsythia Open?

Forsythia (Forsythia spp.) Har gyllen gule blomster langs lange, pisk-lignende grener. Den vokser i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 5 til 9. De busker vanligvis blomst tidlig på våren, men du kan klippe grener og tvinge dem til å blomstre tidligere for innendørs farge. Tvunget Forsythia blomster krever bare en kort tid å åpne etter du klippe grenen, vanligvis blomstrer i så lite som en til to uker.

Cutting Forsythia


En Forsythia gren kan blomst når som helst i løpet av senvinteren begynner ca åtte uker etter blomsterknopper første formen. Lange greiner, ca 18 inches i lengde, gir de fleste blomster og ser det mest slående i et innendørs arrangement. Når du kutter greinene, gjøre kutt like over en knopp så Forsythia bush ikke har en naken tips når det gjør blomst naturlig. Skal du kutte på en 45-graders vinkel og holde den i en bøtte med vann til du bringe den innendørs.

Forberedelse


Hvis temperaturen er under frysepunktet når du samler grenene, kan knoppene åpner tidlig innendørs, noe som resulterer i et dårlig show. Senke stilkene i kaldt vann over natten tillater dem å tine og vekke saktere. Tint, kan du bruke en hvilken som helst høy bøtte eller vase for å tvinge grenene. Fyll vasen med 100-110 grader Fahrenheit vann og oppløse en pakke av floral konserveringsmiddel for å hindre forfall. Alternativt lage din egen konserveringsmiddel ved å kombinere 2 ss sitronsaft, 1 ss sukker og ½ teskje blekemiddel per liter vann.

Tvinge


Ordne grenene i bøtte eller vase når vannet er klart. Under den første tvinge tid, ikke Forsythia krever ikke direkte sollys. Hold vase i en 60-65 grader Fahrenheit plassering og fylle vann og konserveringsmiddel løsning når vannstanden synker. Knoppene vanligvis begynne å svelle og åpne i løpet av få dager, og nådde full blomst i løpet av to til tre uker begynner prosessen.

Omsorg


Forsythia grener krever bare minimalt med omsorg når blomsterknopper åpne. Holde vannivået konstant. Endre ut vannet hvis det blir misfarget. Noen grener kan avslutte blomstringen før andre. Fjerne disse omgående fra vase når de er ferdig med blomstringen bidrar til å forlenge levetiden på de resterende grenene. Unngå å vise Forsythia i direkte sollys og vedlikeholde den kjølige temperaturer gjennom hele blomstringsperioden. Forsythia kan forbli i blomst for to uker eller mer.