Hovudside

Slik forskning Hvilke vaskemiddel bryter opp Oil Best

by Walther

Slik forskning Hvilke vaskemiddel bryter opp Oil Best

Det kan være vanskelig å si hvilke vaskemiddel bryter opp oljen best uten å gjøre noen undersøkelser. Reklame er ikke alltid den beste kilden til informasjon, siden det er ment for å selge produktet. Tredjepart, objektive vurderinger er den beste kilden til informasjon om produktet. Venner og familiemedlemmer kan også kaste lys over de beste vaskemidler til bruk for olje og fett. Men for sikker-brann resultater, skreddersydd til ditt eget vaskerom og kjøkken, gjør et hjem eksperiment for å avgjøre det hele.

Bruksanvisning


Vaskemidler


•  Gjennomføre foreløpige undersøkelser ved hjelp av kundevurderinger på produktene du prøver å differensiere. For best resultat, bruk en verifisert kilde med objektive vurderinger, for eksempel ConsumerReports.org. Ta notater på de innledende vurderinger.

•  Kjøp to eller flere vaskemidler som du allerede undersøkt. Bruke vaskemidler av ulike merkenavn, som Tide versus Sun. For best resultat, se etter de som er merket på samme måte - ". Bryter opp fett best" for eksempel "ekstra fett kampstyrke" og

•  Fry opp en kjele med bacon eller annen fet kjøtt. Lagre varme fett. Et annet alternativ er å bruke vanlig vegetabilsk olje.

•  Finn en gammel hvit t-skjorte eller annet lys-farget stoff og skjær den i to biter (eller så mange brikker som du har vaskemidler. Det er viktig å bruke to stykker av samme stoff, slik at vaskemiddel er hva som blir testet . Med andre ord, kan et syntetisk stoff frastøte flekker bedre enn en bomulls T-skjorte.

•  Hell 03:58 spiseskjeer med fett eller olje på hver av bitene av stoff. Vegetabilsk olje er fargeløs, men oljebeis vil fortsatt være synlig på en hvit stykke stoff.

•  Vask hvert stykke stoff separat med hver av vaskemidler. Holde dem atskilt fra hverandre for senere observasjon. La dem tørke. Observere hvilke stykke stoff har den letteste flekken, om noen i det hele tatt. Sammenlign med notatene som ble tatt fra produktomtaler.

Dish Vaskemidler


•  Bruk den samme tilnærmingen til å teste oppvask vaskemidler, bare ved hjelp av retter. Først gjennomføre en innledende søk på ConsumerReports.org eller et lignende nettsted på produktene du prøver å differensiere. Oppmerksom på resultatene.

•  Kjøp to eller flere oppvask vaskemidler som du allerede undersøkt med ulike merkenavn, slik som Dawn og Palmolive, som er merket på lignende måter.

•  Ta ut så mange klare, microwavable beholdere som du har oppvask vaskemidler. Koker en bolle med chili i hver av dem. Resultatet skal være rød-farget fett som sitter fast på sidene av de klare boller, lett synlige.

•  Sett i samme mengde oppvaskmiddel i hver container. Fyll hver til samme nivå med varmt vann og la det trekke i et par timer.

•  Hell ut vannet og tørk hver container med en varm, fuktig svamp. Uansett hvilken container kluter av den lettest er vinneren av parabolen vaskemidler. Sammenligne resultatene til produktomtaler.