Hovudside

Hvordan virker Aspirin Hjelp Flowers Stay Fresh?

by Walther

Hvordan virker Aspirin Hjelp Flowers Stay Fresh?

Blomster kan bringe add skjønnhet og behagelig aroma til ditt hjem. Dessverre har de ikke alltid vare så lenge som vi skulle ønske de ville. Legge til en vanlig aspirin til nyklipt blomster kan forlenge levetiden til dine blomsteroppsatser.

Hva Kjemikalier i Aspirin Forhindre Flowers Fra Wilting?


Bayer Health Care, en ledende aspirin produsent, sier at hovedkomponenten av aspirin er salisylsyre. Ifølge Bayer, denne kjemiske "spiller en viktig rolle i plantenes forsvarssystemer."

Hvordan virker Aspirin Forhindre Flowers Fra Wilting?


Aspirin hindrer blomster fra visner ved å hemme veksten av bakterier i vannet som blomstene er lagret, som hindrer bakteriene fra å reise opp stilken til en blomst. Som bakterier kan forvandle seg til ulike typer kjemikalier mens i stilkene av blomster, noen som gjør at planten til wilt, begrense bakterievekst bidrar til å holde stilkene sterk og blomstene blomstrer.

Hvordan bruke Aspirin til Forhindre Flowers Fra Wilting


For en middels stor vase av blomster, plasserer en non-belagt aspirin pille per dag. Aspirin kan ganske enkelt anbringes i vase --- men det kan også bli knust, eller til og med oppløses i en liten mengde varmt vann. For mindre vaser, bruke halvparten av en tablett. Enkle blomster eller corsages kan kreve bare en fjerdedel tablett.

Opprettholde livet av snittblomster


Erstatte vannet i vaser av dine snittblomster daglig, og legger til en ny aspirin hver gang. Vurdere trimming stilkene av blomstene under vann, for å hindre at luft kommer inn i stammen. Kapping av en liten mengde av stammen av snittblomster bidrar til å holde stilkene åpen, slik at vannet som skal transporteres opp til resten av anlegget.

Ved hjelp av Aspirin for levende planter


Ifølge Boyce Thompson Institute for Plant Forskning ved Cornell University, salisylsyre i aspirin øker immunsystemet hos voksende planter, noe som gjør dem sunnere og mer motstandsdyktig mot insekter og sykdommer. De foreslår å legge halvparten av en knust aspirin til vann brukes til vanning levende planter. I tillegg kan det ved bruk av aspirin på voksende planter gjøre dem sterkere hvis de er kuttet og benyttes i blomsteroppsatser.