Hovudside

Hvordan å rangere Canister støvsugere

by Walther

De fleste canister støvsugere er lett og enkel å bære både opp og ned trapper. Ifølge AllergyBuyersClub.com, de har også topp-karakter design for allergikere på grunn av den forseglede HEPA system som er tilgjengelig med vakuum, men ikke alle canister støvsugere har dette alternativet. Når du ønsker å kjøpe en av disse støvsugere, er det viktig å vite hva du skal se etter og hvordan å rangere canister støvsugere, slik at du finner en som passer til dine individuelle behov.

Bruksanvisning


•  Pris en canister vakuum i henhold til sin størrelse og vekt ved å gi den en "null", "halvparten" stjerne eller en "hel stjerne."

•  Gi vakuumet annen "null", "halvparten" stjerne eller en "hel stjerne" for mengden av nyttige funksjoner som den har. Funksjoner inkluderer slike ting som et HEPA filter, uttrekkbar ledning, bag-mindre alternativ og verktøy eller vedlegg som kommer med vakuum.

•  Pris estetisk appell av canister vakuum ved å gi den en "null", "halvparten" stjerne eller "hel stjerne," Estetikk appell inkluderer slike ting som fargealternativer og generell utforming av vakuum.

•  Gi canister vakuum en "null", "halvparten" stjerne eller "hel stjerne" i henhold til sin pris og hvor godt det kan sammenlignes med andre canister støvsugere med samme eller tilsvarende funksjoner.

•  Rate vakuumet i henhold til den type garanti som følger med det ved å gi det en annen "null", "halvparten" stjerne eller "hel stjerne."

Tips og advarsler


  • Når du kjøper en canister vakuum velge en som har en total vurdering av minst tre stjerner.