Hovudside

Hvordan velge en Tepperensing maskin

by Walther

Hvordan velge en Tepperensing maskin

Når du velger et teppe renere, definitivt ønsker du å ta deg god tid og shoppe rundt etter det beste produktet og pris. Utallige modeller finnes, hver utgir seg for å lage tepper så god som ny. En god tepperens maskin vil normalt koste deg alt fra $ 145 til $ 400 eller mer. Hvis du putter en tilstrekkelig mengde penger til å kjøpe en god maskin, vil du ha det i årene som kommer.

Bruksanvisning


•  Tenk over hva du skal bruke maskinen etter i ditt hjem. Er det rett og slett for å få øye på rene områder, eller ønsker du en maskin som er en dyp rengjøring enhet for tung trafikk områder? Du må også vurdere hvor mye bruk av maskinen kan få.

•  Søk på de offisielle hjemmesidene til Walmart og Consumer Reports for å se tilbudene på populære merkene av tepperens maskiner. Walmart hjemmeside er en utmerket ressurs fordi det gir forbruker vurderinger fra folk som deg. Du kan se en stjerne-rating, samt noen tilbakemeldinger individet postet.

•  Evaluere funksjoner for hver maskin og bestemme hvilke som er de viktigste. Finn ut om hver maskin varmer vann fra springen, og hvis det damp-renser teppet. Også finne ut om maskinen fungerer som en kjøkkenvifte for å fjerne overflødig vann fra teppet, og hvis det har roterende børster til dyp feilfri.

•  Les informasjon om hvilken type garanti tilbys for hver maskin. De fleste garantier varierer fra 1 til 5 år, men du må kanskje betale for deler og frakt avhengig av leverandøren, så lese liten skrift. Hvis du har planer om å rense et helt hus som er mer enn ett nivå, vurdere hvor mye maskinen veier.

•  Gå gjennom de beste modellene som er av interesse for deg. Hvis du finner en spesifikk modell som du liker, foreta kjøpet.