Hovudside

Hage Tropical Flowers

by Walther

Hage Tropical Flowers

Tropiske blomster er frost øm og krever varme temperaturer og høy luftfuktighet. De fleste områder av landet er ikke hensiktsmessig, ettersom minusgrader om vinteren ville drepe plantene. Hvis du bor i USDA hardførhet soner åtte eller under, planer om å bringe noen tropiske blomster inne for å overvintre eller få nye planter i slutten av våren.

Water Garden


Lotus bringer frem bilder av Nilen og gamle egypterne. Anlegget har sine blader og blomster over overflaten av vannet. Det krever en større dam enn vannliljer, siden bladene nå over 2 meter i diameter med blomster på størrelse med grapefrukt. Tropiske vann lilje blomstrer i lilla og blues, samt rosa, gult, oransje og hvit. Natt-blomstrende liljer duft kvelden luften.

Sol


Full sol tropiske blomster inkluderer hibiscus, Lantana, Pentas og firespike. Hibiscus er en busk vokser til 5 meter høy. Blomstene er fakles, med fem kronblad og en fremtredende stamen i midten. Blomstene bare vare noen dager på busken. Farger inkluderer rød, hvit, gul, rosa og oransje. Lantana har to vekst vaner. Sprer Lantana vokser til bare 24 inches høy, men sprer seg til 5 meter eller mer. Blomstene er små, gruppert i flate disker en tomme over. Oppreist Lantana vokser til 5 meter høy og har en tendens til å få leggy uten trimming. Pentas har stjerneformede blomster i levende rosa og hvit. Blomstene er samlet ved toppen av stilkene. Firespike blomstrer ikke før slutten av sommeren, men når den gjør det, det går alle ut med tube-formet blomster i lyse rødt.

Nyanse


Cannas har brede blader fra 18 inches til 3 meter lang og opptil 8 inches bred. Cannas kaste opp stammer opptil fem meter høye med klynger av fargerike rosa, gul, oransje, røde og hvite blomster på toppen. Noen varianter, for eksempel Canna americanallis, har blader smykket med gul eller rød. Butterfly ingefær blomstrer i hvitt med flere hundre blomster på en tid som varer bare en dag eller så. De blomsterakser er opptil fem meter høye. Bromeliads er vanligvis funnet innendørs som potteplanter, men under tropiske forhold, vil de vokse utenfor. Det meste av fargen kommer fra dekkbladene, eller spesialiserte blader. Imidlertid vil de blomstrer.

Eksotisk


Hvis du kan kopiere vekstforhold i et tropisk klima som Hawaii med mye fuktighet og filtrert sol, er det mulig å dyrke eksotiske blomster som orkideer. Proteas, de blomstene som ser litt ut som pincushions, er dyrket kommersielt i godt drenert sandholdig jord med full sol i San Diego.