Hovudside

Hvordan identifisere en type jordbær Plant Med Red Blooms

by Walther

Hvordan identifisere en type jordbær Plant Med Red Blooms

Kortlivede stauder, jordbær (Fragaria spp.) Produserer best i andre og tredje året de er i hagen, så å erstatte en del av din avling årlig kan sikre en årlig tilførsel av velsmakende frukter. Alle de flere typer jordbær se like ut, så identifikasjon avhenger av når de frukt.

Bruksanvisning


•  Undersøk din plante for å fastslå at det er en Fragaria spp. De sammensatte blader av jordbær har tre ovale brosjyrer med store tenner. Jordbær sprer av løpere, slank over bakken stengler som setter ned røtter og danner nye planter.

•  Følg de røde blomster; blomsten av jordbær har fem kronblad og fem begerbladene, den grønne petal-lignende struktur som ligger under kronbladene. Sentrum av jordbær blomst er lys gul.

•  Karakter rødhet i blomst. Fragaria spp. plantene har hvite blomster, men jordbær har blitt krysset for å røde blomster Poten planter til å produsere fargede blomster. Første generasjon cross arter "Pink Panda" har lys rosa og hvite blomster med gule sentre. Sporten, eller mutasjon, av "Pink Panda", "Franor" har varm rosa til røde blomster med 10 kronblader i stedet for fem. Variasjonen "Lipstick" har fem fuchsia-røde kronblader. Variasjonen "Gerald Straley" har lyse røde blomster.

Tips og advarsler


  • Mock jordbær har gule blomster.
  • Ingen av hybrid pryd jordbær frukt samt Fragaria spp.