Hovudside

Hva er trygt å behandle septisk Systems?

by Walther

Hva er trygt å behandle septisk Systems?

Mange bruker septisk systemer som et alternativ til tradisjonell VVS. Riktig behandling og vedlikehold av disse systemer beskytter systemet og betyr færre problemer ned linjen. Imidlertid er det viktig å bruke behandlinger som ikke vil skade det septiske system.

Formålet med behandling


Når avfallet kommer inn septiktank, de naturlige bakteriene bryter ned det meste av faste stoffer i væske. Væsken renner ut av tanken. Tunge faste stoffer som ikke får brutt ned synke til bunnen og bygge opp over tid. Til slutt, må du pumpe disse faste stoffer fra tanken.

Behandle din septiktank med en additiv hjelper bakteriene bryter ned de left faste stoffer ytterligere, noe som reduserer behovet for å pumpe tanken. Behandlingene vanligvis inneholde enzymer, gjær eller bakterier som kombineres med bakterier som allerede er tilstede i tanken for å øke deres aktivitet og effektivitet.

Bakterier


Bakterier er en viktig del av din septiktank, fordi de er hva bryter ned avfallet i tanken. Ved behandling av din tank, vil du ønsker å bruke et tilsetningsstoff som ikke vil skade bakteriene i tanken. Av denne grunn er det best å bruke en biologisk snarere enn kjemisk additiv.

Trygge tilsetningsstoffer


I 1993, Washington State Department of Health gjennomført en studie av tilsetningsstoffer for å finne ut hvilke som ikke skade bakterier. De samlet en liste over trygge produkter til bruk i septiktanker. Fra 2007, produsert av selskaper som Rid-X og Roto-Rooter vises på denne listen.