Hovudside

Hva Størrelse Pot skal jeg bruke for en etterfølgende Fuchsia?

by Walther

Hva Størrelse Pot skal jeg bruke for en etterfølgende Fuchsia?

Container-vokst følgende fuchsia vanligvis er plantet i en hengende container for å dra nytte av den ornamentale effekt av plantens gripende vane. En hvilken som helst type beholder, så lenge den har hull i bunnen for drenering, vil fungere. Våt jord kan være ganske tung, så velger en gryte laget av lett materiale så som plast hvis man henger anlegget.

Størrelse


Den ideelle størrelsen for en etterfølgende fuchsia er 8 til 10 inches. Høyder av planting potter kan variere, så se etter en standard 8- eller 10-tommers potten, som vil ha samme høyde som diameter. Fuchsia kronene må plantes minst 4 inches dyp, så en grunne potten ikke vil fungere.

Planting


Plant tre stiklinger i en 8-tommers potten og fire i en 10-tommers potten. Plassere dem halvveis mellom kanten og midten av potten for å gi dem plass for luftsirkulasjon.

Post-Planting


Henge potten eller legg den i sin permanente plassering umiddelbart etter planting. Plasser anlegget hvor det vil få morgen og ettermiddag skyggen. Legg en soppdreper rett etter planting og vanne inntil overflødig vann går fra bunnen av potten.