Hovudside

Hvordan Kill pulveraktig mugg i Mulch

by Walther

Mugg er et problem i hvilket som helst sted som opplever høye nivåer av fuktighet. For eksempel, mugg ofte oppstår i innendørs steder som bad og kjellere der fuktighet buildup er vanlig, men det kan også vokse på trær, planter og utendørs steder som ikke får til å tørke ut. Pulveraktig mugg kan bygge opp i mulch lett fordi fuktighet kan bli fanget inne i det og gi et ideelt voksende miljø for mugg. Killing pulveraktig mugg i mulch krever litt utholdenhet og mens du fjerner mulch helt er et bedre alternativ, kan du prøve å rengjøre den.

Bruksanvisning


•  Legg ned en presenning i et sted i nærheten av mulch, men vekk fra noen planter som du vokser.

•  Flytt mugg-infisert mulch over til presenning ved hjelp av en spade. Dette vil bidra til å forhindre jord fra å bli rammet av de anti-mugg agenter du skal bruke.

•  Spray mulch med et blekemiddel-basert mugg drapsmann. Bleach er giftig for mugg, men det kan skade andre planter hvis det soaks i jord, som presenning vil hindre. Snu mulch over med spade og respray å sikre spyle kontakter alle mugg. Tillate mulch å sitte i ca 10 minutter.

•  Skyll mulch grundig i vann med en hageslange. Snu det med spade og re-skylling flere ganger for å være sikker på at du vaske av alt renere. Tillate mulch tørke.

•  Flytt mulch tilbake til sin opprinnelige plassering når det er helt tørt.

Tips og advarsler


  • Sporer er sannsynlig å spre seg over tid, selv etter at mulch rengjøring så avhending av den infiserte mulch er et bedre alternativ for den samlede langsiktige helsen din hage eller hage.