Hovudside

Slik beskytter Crab Apple Trees Fra Frost

by Walther

Slik beskytter Crab Apple Trees Fra Frost

Den kald herdighet krabbe epletrær varierer fra art til art. Men en sen vår frost kan true blomsten utvikling i de fleste. Hvis du er bekymret for at en kommende blunk kan frata deg av denne sesongens blomster og epler, beskytte treet for å være på den sikre siden. Eller, kontakt din lokale fylke eller samarbeidende forlengelse kontor og be om temperaturene er lave nok til å forårsake bekymring.

Bruksanvisning


•  Hang et lys i kalesjen av krabbe epletre for å gi en indre varmekilde. Bruk butikk lys eller glødende lyspære på ca 100 watt i et innslag som er godkjent for utendørs bruk. Plasser pære slik at den henger i de nedre grener (varm luft stiger). Ikke la pære å berøre eller komme veldig nær løvverk, grener eller stammen på treet.

•  Dekk treet. Hvis du forventer en tung frost, dekke krabbe eple med en frost teppe laget for dette formålet (og tilgjengelig på enkelte hagesentre og barnehager). Disse tepper vil beskytte krabbe epletrær fra temperaturer ned til 20 grader Fahrenheit. For lettere frost, eller i en klemme tepper, dyner eller ark vil gjøre. Drapere dekselet over kalesjen av treet og fest endene til bakken (ved veiing dem ned med klosser) rundt treets drypplinjen slik at det fanger varme stråler fra bakken. Forsegle eventuelle hull som kan tillate varmen å unnslippe med duct tape.

•  Spre en 3-tommers lag av organisk mulch rundt bunnen av treet, ut til drypp linje. Mulch vil bidra til å holde jordtemperaturen stabil.

•  Ta av dekselet og ta ned lysene etter trusselen om frost er over. Tepper eller ark som skal fjernes i løpet av 24 timer. Frost tepper kan forbli på treet i flere dager om gangen (sjekk med frost teppe produsenten for den eksakte varighet).