Hovudside

Typer Tre Trimming

by Walther

De to viktigste grunnene for trimming av treet er beskyttelse av fysisk eiendom og stimulering av nye treet vekst. Feilaktig skjære tillater mottakelighet for tre sår og potensielle sykdommer som kan ødelegge trær. Riktig tre trimming reduserer kostnadene ved gjentatt trimming og tre erstatning. Dette betyr å spare penger og ha estetisk tiltalende og friske trær for landskapet.

Naturlig eller Lateral Metode


Ifølge Journal of Skogbruk, naturlig eller lateral er den beste metoden for trimming for å redusere potensiell sykdom og skader på trær. Naturlig tre eller lateral trimming er den anbefalte metoden for å kutte for å redusere potensiell sykdom og skader på trær. Elektriske mannskaper bruke denne metoden for å fjerne trær fra eksisterende kraftledninger. Huseiere bruker det naturlige treet-trimming metode for å fremme naturlig vekst og fjerne vekst for nær hjemmet strukturer.

Trimmere gjøre kutt av lemmer flush med en tilstøtende forelder lem. Lemmer inne i treet er gunstig for estetiske og naturlige resultater når trimming er fullført. Dette fungerer bra hvis landscapers og kraftlinje mannskaper ikke skal fjerne hele seksjoner av trær.

Nøkkelen til denne teknikken er å kutte de mindre lemmer nær foreldre lemmer eller større lemmer. Pole trimmere eller hacksaws er verktøy som brukes for naturlig tre trimming fordi skuddene er kuttet i stedet for større grener eller tyngre lemmer. Naturlig eller lateral trimming gjøres når som helst ny obstruktiv veksten ser ut på trærne.

Topping Metode


Mange huseiere gjør feil ved å bruke tre-topping metode for større landskapsarbeid trær. Treet topping er å kutte de beste grener av treet til tynne utseendet på treet. Noen tømmermenn feilaktig tror denne metoden vil oppmuntre større blomst eller frukt rentene på trærne, som det gjør det ikke.

Den andre teknikken for tre pålegg er å kutte de beste grener horisontalt over. Treet har deretter en flat utseende på toppen. Dette er ofte brukt av huseiere for trær for nær verktøyet linjer.

Problemet med treet-topping teknikk er skader på treet. I motsetning til den naturlige metoden, tre topping resultater i åpne kutt sår, noe som gjør treet utsatt for en myriade av sykdomsproblemer. Det andre problemet med treet-topping metoden er ny vekst. Nye skudd spire rett opp fra treet, ofte på en svært rask hastighet. Disse nye skuddene tvinge huseiere til å gjenta tre topping hvert par årene.

Beskjæring Method


Treet trimming for den primære funksjonen til å oppmuntre ny vekst er kjent som treet beskjæring. Metodene for denne type trimming varierer i henhold til typen av ny vekst som markedsføres. For eksempel, dyrkere trim frukttrær for økt frukt produksjons- eller bonsaitrær for bestemte former.

Den generelle hage regel å følge er aldri fjerne mer enn 25 prosent av de grener under treet beskjæring. Etter den samme teknikk som naturlig eller lateral trimming sikrer frisk ny vekst og minimerer sykdommer.

Beskjæring er gjort på bestemte tider av året, avhengig av type treet. For eksempel, er Maple trær beskjæres mens sovende å forhindre sap lekkasje.