Hovudside

Hjemmelaget Brann Pits Bruke Brick

by Walther

Hjemmelaget Brann Pits Bruke Brick

En murstein brann pit kan gi en avslappende måte å tilbringe kveldene i hagen din. Murstein brann groper kan brukes til matlaging, eller rett og slett som en attraksjon for sammenkomster med familie og venner. Det er entreprenører som vil konstruere en murstein brann gropen, men hvis du er villig til å sette inn en ettermiddag med arbeid, kan du bygge din egen. Bygge du egen murstein brann gropen vil spare deg for mye penger, og vil tillate deg å skryte om det til alle vennene dine.

Bruksanvisning


•  Finn et egnet sted. Se etter et område som er klar for noe brannfarlig - spesielt hus og trær.

•  Marker diameteren på bål. Kjøre en tre stake i bakken. Knytt en snor til bålet. Klippe strengen til en lengde som er halvparten av hva du vil diameteren på ildstedet skal være. Hvis du ønsker en brann gropen som er 6 meter i diameter, klippe strengen til 3 meter i lengde. Hold enden av strengen i den ene hånden og gå den ut til den er så stramt som det går. Begynn å gå i en sirkel rundt tre stake, holde strengen stramt hele tiden. Dra en av føttene eller bruke en pinne for å markere sirkelen i skitt. Fjern innsatsen og streng fra området.

•  Grav ut gropen med en spade. Dybden av ildstedet er opp til deg, men jo dypere du graver, jo flere lag av teglstein vil du trenger. Tenkt på å ha i det minste ett lag av klossene under overflaten av bakken for stabilitet. En flate kanter spade som en spade fungerer godt for å skjære ut smuss rundt kanten av ildstedet sirkel.

•  Plasser det første laget av klosser inne i brønnen, slik at de stiller seg utenfor kanten, eller veggene i gropen. Ordne klossene slik at kantene berører hverandre.

•  Legg et lag av murstein på toppen av den første. Rave klossene, slik at det andre lag dekker mellomrommet mellom klossene i det første lag. Du ønsker ikke de samme hullene i hvert lag, da dette vil gjøre mursteinene mye mindre stabil.

•  Fortsett legging murstein til du kommer til ønsket høyde for ildsted. Ikke gjør murveggene for høy, eller de kunne velte. Hvis du planlegger å bruke ildsted for matlaging, holde murstein lag kort, slik at risten og mat ikke vil være for langt unna flammene.

•  Skuffes et tynt lag med grus i ilden pit for å gi den en mer dekorativ utseende. Grus vil også bidra til å holde veden fra berøre bakken, noe som er nyttig hvis er fuktig.

•  Kjøp en grill rist stor nok til å passe over bål hvis du ønsker å bruke den til matlaging. Du kan finne store grillrister på matlaging forsyne butikker, Oppussing sentre og på internett.