Hovudside

Ideer for Palle Rack bruksområder

by Walther

Ideer for Palle Rack bruksområder

Det er ikke uvanlig å se stabler av paller stablet høyt på næringseiendommer. Oftere enn ikke, bedrifter er glade for å ha noen ta dem bort gratis. Som om lag to tredeler av paller er kun brukt en gang, og de står for en fjerdedel av tre til stede i et deponi, er det en god måte å resirkulere, holde planeten grønn, redusere karbonutslipp og, på samme tid, konstruere stor helge prosjekter.

Hage Planter


Kutt lamellene til lengder som kreves og satt sammen med spiker. La noen mellomrom mellom bunnen Lameller til jord drenering.

Fyringsved


Forut pallene har ikke blitt behandlet med kjemikalier, kan de gjøre en stor kilde til varme ved et bål, eller en kjølig natt av en vedovn. Sørg for å fjerne eventuelle spiker eller stifter før brenning.

Holde ting høyt og tørt


Bruke paller til å heve regn fat, composters og selv plenen utstyr av bakken. Plasseres under hage planters, kan de bidra til å maksimere drenering. I en fuktig kjeller eller utendørs lagring skur, kan de holde bokser og verktøy fra å bli våt.

Hanging Chair


Bruk spilene i paller og bore hull langs kantene. Med litt tau, snøre lamellene sammen for å lage en "matte". Bore fire hull, ett hver i hjørnene av den ene enden og to mer om lag to tredjedeler av veien ned kanten på motsatte sider. Loop en lang stykke tau gjennom disse fire hull til å henge stolen fra en veranda eller tre.