Hovudside

Min Toalett overløp Når jeg tar en dusj

by Walther

Min Toalett overløp Når jeg tar en dusj

Hvis toalettet er overfylte når du tar en dusj, det er en hindring som ligger mellom toalettet og hoved kloakk linje. Dette er årsaken til vann fra dusjen til å sikkerhetskopiere og overløp ved første tappe den når, som skjer for å være din toalett. Det er et par ting du kan gjøre for å løse problemet før du ringer i de profesjonelle.

Stempelet


Et godt utgangspunkt for et toalett med en hindring er å bruke et stempel for å forsøke å løsne hva kan være årsaken til backup. Bruke et toalett plunger med en ekstra flens av gummi, som er designet spesifikt for toaletter, slik at best mulig tetning kan gjøres med bunnen av skålen. Stupe i jevn, rytmiske slag. Sjekk vannet i bollen for tegn på papirbiter eller annet materiale som skulle tilsi en tresko er å bryte opp.

Rørlegger er Snake Gjennom Toalett


Hvis plunging ikke gir deg noen resultater, er det på tide å ta steget opp til en rørlegger slange. En slange er i utgangspunktet en lang lengde av wire eller kabel med en korketrekker i enden. Håndtaket på slangen gjør at føreren kan snu korketrekker, løsner tresko og åpne opp avløpet. Mate slangen ned i toalettet så langt du kan, og føler for eventuelle hindringer. Slå på din dusj og se om problemet er utbedret.

Ta av Toalett


Trekke toalettet fra avløpet kan du få en bedre titt på hvor potensialet tresko kan befinne seg, og også vil tillate deg å mate din rørlegger er slange lenger i til avløpet. De fleste toaletter blir holdt nede av et par bolter på hver side av beholderen, så vel som de vanntilførselsledninger. Sluket er tettet med en voks segl, som må byttes ut før du setter din toalett. Mat ormen så langt ned i avløpet som du kan, og kjøre dusjen for å se om overløp fortsetter.

Renne Rydde


De fleste moderne boliger har et avløp ren ut pluggen som sitter et sted i deres tappelinje. Denne pluggen ligner en stor skrulokk og ligger på enden av sluket i kjelleren, crawlspace, eller utenfor hjemmet. Denne pluggen kan fjernes og gir hus tilgang til dreneringsledningen. Ta ut pluggen og mate en slange ned linjen. Fjern eventuelle tresko eller rusk, og sikre at problemet er løst. Hvis problemet ligger lenger ned i avløpet, må du kanskje ringe i en profesjonell rørlegger for å undersøke din avløp og kloakk linje.