Hovudside

Slik installerer en Sveiset Wire Fence Med U-innlegg

by Walther

Slik installerer en Sveiset Wire Fence Med U-innlegg

Sveiset rullet gjerder og U innlegg brukes til å konstruere sterke og holdbare verktøyet kabinetter. Fordi innleggene ikke krever len og horisontale skinner er ikke nødvendig, er gjerdet reist raskt. De nødvendige fekting materialer og verktøy som trengs for prosjektet er tilgjengelig på de fleste hjem forbedring butikkene. Etter at du markere gjerdet linjer og installere tre hjørne og gate innlegg, kjøre U innleggene i bakken med et innlegg sjåfør. Hvis du bruker ledningen infill å bygge et espalier, trenger du ikke trestolper.

Bruksanvisning


•  Tie den ene enden av en streng til porten stolpen. Trekke strengen stram, deretter binde den andre enden til den tilstøtende hjørne innlegget. Mark bakken 6 til 8 meter fra hverandre, i tråd med strengen, mellom de installerte innlegg.

•  Installer U-innlegg ved å plassere den nederste enden av innlegget på den markerte posisjonen. De blikkenslager ankere er i den nedre enden av innlegget. Orientere innlegget slik det bredeste siden vender mot retningen hvor du skal feste ledningen infill. Plasser den post-driveren sylinder på toppen av innlegget. Løft innlegget driver med sine to håndtakene til bunnen av sylinderen er litt lavere enn toppen av innlegget. Slipp post sjåføren. Gjenta til ankrene er 3 eller 4 inches over bakkenivå.

•  Plumb innlegget med et vater. Fortsett å kjøre innlegget inn i bakken med innlegget driveren til ankrene er rett under bakkenivå. Gjenta for å installere resten av stålstolper.

•  Stå rullen fekting wire mot første tre innlegg. Rull 6 til 8 meter av infill wire. Bruk fekting stifter til å feste enden av ledningen gjerdemateriale til midten av første tre innlegg. Stiftene plassert diagonalt over sveisene i fekting ledningen for å forhindre både lateral og vertikal forskyvning av infill materiale. Spiker stifter på plass ved hjelp av hammer del av fekting multi-verktøy tang.

•  Be en assistent til å strekke gjerdemateriale mellom første og andre stål innlegg og å holde infill mot den første stål innlegget. Dette gjøres ved å anbringe en vertikal wire på krokene på båren, og deretter trekke båren mot den andre stolpe.

•  Bend den tie ledninger slik at de er U-formet. Arbeid fra siden av gjerdet på motsatt side av infill og sette inn et slips ledning gjennom et hull på innlegget. Vikle tie ledning over en horisontal eller vertikal infill strand, deretter passere tie ledningen gjennom et tilstøtende hull i innlegget. Vikle ombindingstråden diagonalt over en sveis når det er mulig.

•  Twist ledningene sammen bak innlegget. Ta tak i de vridde ledninger med fekting tang og slå tre eller fire ganger, stramme infill stolpen. Trim overflødig ombindingstråden med sagende delen av fekting tang. Gjenta for å legge de resterende tråder som krysser post til innlegget.

•  Ha assistent bukker mer fekting wire, deretter strekke infill mellom de to neste innlegg. Wire infill til det andre innlegget. Fortsett å strekke og feste gjerdemateriale til du kommer til hjørnet innlegget. Strekning, og deretter stifter infill til hjørnet innlegg, så trimme infill hjelp av wire-cutting del av multi-verktøyet.

Tips og advarsler


  • Du kan bruke steiner i stedet for gjerde-layout maling for å markere innlegget stillinger.
  • Med mindre du har tenkt å bygge gjerder profesjonelt, låne eller leie innlegget sjåfør og gjerde båre. Kjøp en god kvalitet sett med gjerde tang. Du vil finne mange bruksområder for denne hendige multiverktøy i fremtiden.