Hovudside

Hvordan tjene penger Bygge Skur

by Walther

Hvordan tjene penger Bygge Skur

Hjem og bygninger vanligvis trenger en lagringsplass skur i tillegg til interiør lagring. For eksempel er det enklere å lagre en gressklipper, hageredskaper og skrap kryssfiner i et skur. Selge røyter tar en sunn tilnærming til å overbevise huseiere til å kjøpe. Kundene vil forvente en solid struktur, en fornuftig pris og hjemkjøring. Danner en forretningsmodell vil ta litt tid. Men når noen kunder kommer om bord, vil de gi nødvendige referanser for å gjøre virksomheten vokse.

Bruksanvisning


•  Bygge en eller to grunnleggende skur ved hjelp av gratis online planer. Lære tauene av tid og materialer som trengs for en 10 fot med 12 fot skur, for eksempel. Tilby å selge disse skur til huseiere i nabolaget ditt. Nærme venner og forretningsforbindelser, også. Gjøre notater om saker som er involvert i konstruksjon, montering de røyter, markedsføringsstrategier og levering. Definere problemer som må tas opp tidlig.

•  Finn skjerm eiendom. Finn en venn som vil tillate plassering av ett eller to boder på forretningsreise mye, for eksempel. Husk at det å ha eiendom for å presentere de røyter er avgjørende for markedsføring. Se på alternativer i begynnelsen, som å bruke en venns bil mye, for å holde overhead lav. Vurdere å spørre et mobilt hjem forhandleren for å tillate deg å vise noen skur for en symbolsk sum på salg.

•  Finn deltids hjelpere. Engasjere en capenter å konstruere noen skur og en driver med en varebil for å frakte de røyter. Faktor kostnadene ved å betale arbeidere i prisen av bygningen. Ansette bare de som er selvassurandør, men sjekk med lokale myndigheter for å forstå kontrakt arbeidsplassen. Aldri anta at en levering lastebilsjåfør er ansvarlig for eventuelle trekkproblemer.

•  Sett ukentlige mål for å konstruere noen bygninger. Plan for å bygge en bygning bare annenhver uke, for eksempel i begynnelsen. Vokse virksomheten i henhold til hvor mye tid du kan investere. Utvikle virksomheten rundt selve salget, også. Ikke konstruere 10 bygninger, for eksempel, inntil noen få har faktisk solgt. Finne ut timingen av hele prosessen fra A til Å slik at prosessen vil fungere konsekvent.

•  Lag en solid finansiell plan og markedsføringsstrategi. Finne ut hvordan å kjøpe nøyaktig $ 500 verdi av byggematerialer for en størrelse enkelt bygning, for eksempel. Har tenkt å selge denne bygningen for $ 1800. Figur betale $ 500 til bygge hjelpere og $ 200 for en levering person, og etterlater et netto overskudd på 600 dollar. Hold planen flytte ved markedsføring med brosjyrer, gratis annonser og word-of-munn anbefalinger.

Tips og advarsler


  • Lag en ryddig verksted plass til å bygge de røyter. Hold byggevarer organisert for å påskynde prosessen.