Hovudside

Slik installerer Stone eller Brick Over en eksisterende betong Pad

by Walther

Slik installerer Stone eller Brick Over en eksisterende betong Pad

Installere stein eller murstein over en eksisterende betong pad er ikke veldig vanskelig, men det vil ta litt tid. Legge stein eller tegl til en konkret uteplass eller veranda kan legge til et nytt nivå av raffinement og skjønnhet til et uteområde. I tillegg kan installere stein eller murstein over en betongplate dekke stygge sprekker eller brudd i betongen.

Bruksanvisning


•  Legg ut steiner på betong pad uten bruk av betong mørtel. Dette tørr kjøre lar deg finne ut hvilke steiner må kuttes for å passe skikkelig. Ordne steiner i et variert måte, å sette steiner i forskjellige størrelser ved siden av hverandre. Unngå å plassere steiner av samme størrelse ved siden av hverandre. La 1/4 tommers til 1/2-tommers hull mellom steinene for å opptre som ledd. Når du arbeider med murstein, legge dem i ønsket mønster, forlater 1/4-tommers mellomrom mellom hver enkelt. Typiske murstein mønstre inkluderer løpende bånd, fiskebein og kurv veve.

•  Skjær en stein ved å merke den med en krittstrek. Hold en meisel på linjen og trykk den forsiktig med en hammer, som arbeider langs linjen. Vend stein for over med jevne mellomrom og jobbe fra den andre siden. Fortsett på denne måten til stein pauser langs linjen.

•  Kombiner en del Portland sement med 2,5 deler murverk sand i en fem-gallon bøtte. Sakte tilsett vann til det danner en tykk blanding som holder formen litt når falt tilbake i bøtten. Hvis du er bruker betong mørtel å legge murstein, bør blandingen være litt våtere, synker tilbake inn i seg selv umiddelbart etter å ha blitt droppet i bøtta.

•  Fjern den første stein eller tegl med en tuck pekeren ved å skyve det under kanten av steinen eller murstein. Helle en liten mengde vann på betongplaten og spre en 1/2-tommer tykt lag av betongmørtel blandingen på betongplaten med en stålsparkel.

•  Trykk på stein eller murstein ned forsiktig inn i betong blanding, wiggling det litt å legge det. Tørk toppen av stein eller murstein av med en fuktet svamp til å fjerne overflødig betong. Gjør dette umiddelbart, eller du er nødt til å meisle betongen ut av det ferdige området senere. Fortsette å arbeide på denne måten til alle steiner eller murstein har blitt lagt i betong. Tillat betongmørtel å tørke over natten.

•  Bland en annen gruppe med betongmørtel i fem gallon bøtte, og legger mindre vann så blandingen blir tørrere. Du bør være i stand til å forme betongen med hansker hånd.

•  Trykk på betong mørtel blandingen i fugene mellom steinene eller murstein med tuck pekeren, sparkling helt. Fjern overflødig betong med siden av tuck peker, dra det til tomme ledd. Fylle alle leddene med betong før du fortsetter.

•  Rengjør steiner eller murstein med en våt svamp for å fjerne forvillede biter av betong mørtel. Sørg for at du får alt av overflødig betong av. Deretter gå over steiner eller murstein igjen med en tørr svamp for å gi overflaten en ren og polert utseende. La de innmurt ledd for å tørke over natten.

•  Bland en batch av murverk renere i en fem gallon bøtte i henhold til produsentens anvisninger. Ved hjelp av en maling valse, spre murverk renere på steinene eller murstein og la den sitte i to minutter. Skyll den nylig installerte dekket området med store mengder vann for å fjerne mur renere å fullføre jobben. Dette forlater steiner eller murstein pent polert med ingen spor av betong på dem.