Hovudside

Installasjon av en Scalloped Fence

by Walther

En scalloped gjerde legger litt mer til din vanlige picket eller privatliv gjerde. De elegante svaier er ikke vanskeligere å lage enn en hvilken som helst annen type gjerde installasjon. Som du planlegge din tunger spissede eller vertikale styrene for en personvern gjerdet, vurdere avstanden mellom bordene. Å gi en balansert utseende til hver gjerde panel, ita € ™ s best å ha et ulikt antall styrer i hvert panel. For smalere paneler, må du kanskje å rive de ytre platene til en litt smalere størrelse for å holde kamskjell uniform i utseende.

Bruksanvisning


•  Merk din gjerdet rad med en snor knyttet til to staver. Markere plassering av endestolper som bruker spraymaling. Bestemme hvor lenge du har tenkt å gjøre hvert panel. Markere plassering av linje innlegg på den avstanden. Hvis du har en merkelig størrelse panel lengde, bør du vurdere å endre lengden på gjerdet rad heller enn å lage en smalere panel.

•  Grav gjerdestolpene med en skrue til en dybde som er under frost linje. Legg 2 til 4 inches av grus i hvert hull med en spade slik at vannet kan renne vekk fra stillingen for å hindre den fra å råtne.

•  Bland hurtigsett betong følge instruksjonene på pakken. Sett én av ende innlegg i hullet sitt. Hold en carpenterâ € ™ s nivå mot siden av innlegget for å sikre at innlegget er lodd, eller rett opp og ned. Fyll hullet med sement blanding mens du holder innlegget lodd. Skråningen betongen på toppen av innlegget så vann vil løpe vekk fra innlegget. Sett alle innleggene i en lignende måte. La betongen tørke i tiden anbefalt på pakken før du fortsetter.

•  Klipp to stykker av 1-by-3-tommers trelast lengden mellom hver gjerdestolpe, ved hjelp av en sirkelsag. Må et sett av disse horisontale elementer for hvert panel i gjerdet rad.

•  Bestem hvor høy du vil at de to utenfor stående bord. Skjær to 1-by-3 fettsyrer til at lengden for hvert panel. Skjær flere par av vertikaler for hvert panel i ulike høyder for å skape den tunger effekt. Kuttes en vertikal kortere enn resten for å skape den vertikale senter. Avstanden mellom de vertikale planker, så vel som lengden av platene bestemmer hvor mange brett man må skjære pr panel.

•  Legg ut styrene for ett panel på et flatt underlag. Plass hvert bord jevnt og holde styret i en rett linje. Still et horisontalt bord i rett vinkel på tvers av de vertikale planker 4 til 6 tommer fra bunnen. Klemme platene på plass med tre klemmer. Sette den andre horisontale bord på tvers av toppen av panelet slik at det er 1 til 2 inches lavere enn den korteste vertikale bord. Klemme disse styrene på plass.

•  Bor to styrehull gjennom hver horisontale elementet og inn i hver av de vertikale stendere. Fest platene med rustfrie skruer.

•  Fortsett å bygge alle panelene på en lignende måte som du gjorde i trinn 6 og 7.

•  Hold et gjerde panel nivå mellom to innlegg. Bruk en carpenterâ € ™ s nivå for å sikre at det er nivå. Marker hvor de horisontale medlemmer er i forhold til innlegget på gjerdestolpe. Bore pilothull i gjerdestolper for gjerdekleshengere. Fest bunn gjerdet kleshengere til innlegget med skruene fra monteringssett. Still panelene i de nederste kleshengere og feste kleshengere til panelene med skruer fra settet. Skyv de beste kleshengere over toppen av den horisontale medlem. Fest kleshengere til innlegget og til panelene.

•  Hang de resterende paneler i en lignende måte som trinn 9.

•  Skjær toppen av gjerdestolper, som er nødvendig, for å gjøre dem alle samme høyde, med sirkelsag. Fest legg caps, hvis ønskelig, med skruer fra Capa € ™ s monteringssett.

Tips og advarsler


  • Har alle byggetillatelser i hånden før du begynner dette prosjektet.
  • Mens du kan bygge en scalloped gjerde på egen hånd, går prosessen raskere hvis du har assistanse, spesielt når ita € ™ s tid til å henge panelene.
  • Hvis du planlegger å male gjerdet, male det før du monterer det. På den måten kan du enkelt dekke alle sider av hvert bord.
  • Vet hvor din eiendom linje er før du bygger. Du ønsker ikke å måtte flytte gjerdet fordi det er på naboens side av linjen.