Hovudside

Slik holder fransk Sluk Gratis Flowing

by Walther

Slik holder fransk Sluk Gratis Flowing

Planlegge bestemte tider av året for fransk-avløp vedlikehold. Forutse tung bruk forårsaket av smeltende is og snø og våren regner; løse for å ha avløp klare å kontrollere ekstra tung vann avrenning. Feilsøk avløp hyppig. Diagnostisere årsaken til et avløp problem og foreta nødvendige reparasjoner; slike handlinger vil bidra til å maksimere muligheten av franske avløp for å fullføre den jobben som de er ment.

Bruksanvisning


•  Fjern drenerings "felle". Trekke seg tilbake, øse ut eller på annen måte fjerne noe hindrer normal vannføring. Ansette bruk av en sparkel eller noen verktøy nyttig for å fjerne avløp rusk.

•  Finn ut om en stans mellom fellen og en kum eller kloakk linje. Bruk en høytrykksmunnstykke festet til en hageslange og gradvis sette inn slangen inn i avløpshulen og slå på vannet, sakte. Rett kraft av vann fra slangen inn i den delen av røret som fører bort fra huset og mot kollektoren. Ansette bruk av en rørleggerarbeid "slange" hvis vann ryggen opp.

•  Kontroll lengden av dreneringskanalen; at avrenning er rettet mot sluket, og er uhindret. Kartlegge avløpet nærhet til nærliggende skrånende områder; sørge for at flerårig bakken dekker eller torv er på plass for å bidra til å redusere overflateavrenning og jorderosjon.

•  Fashion en del av netting under fellen trekket på fransk avløp; dette hindrer store partikler av rusk fra å strømme inn i avløpet. Fest netting mellom fellen lokk og dreneringsåpningen; klipp av utstående kanter av screening med avbitertang.

•  Kontroller at avløpet fungerer. Gjenskape en vannstrøm ved hjelp av hageslangen; la vannet renne langsomt og uten et slangemunnstykke, inn i avløpet; hvis ikke vann ryggen opp i avløpet-felle område, slå av vannet.

Tips og advarsler


  • Ivareta fransk-avløp vedlikehold i perioder med godt vær.
  • Kjemiske stoffer er tøffe og bryte ned avløps overflater; ikke bruk dem i rengjøring franske avløp.