Hovudside

Blomstring Dogwood Native i Michigan

by Walther

Blomstring Dogwood Native i Michigan

Blomstring Dogwood (Cornus florida) er en liten løvfellende tre hører hjemme i Michigan. Den blomstrende Dogwood vokser også i deler av Øst- og Sentral-USA og Ontario, Canada. Hvis du prøver å begrense Michigan hagen til lokale planter eller rett og slett liker blomst av dette treet, blomstrende dogwoods tilbyr pittoreske skjønnhet til mange landskap.

Beskrivelse


Blomstring Dogwood når 30 meter i høyde, men gjennomsnitt rundt 15 meter høy og 15-20 meter bred. Det er mest kjent for sine tidlige vårblomster, hvit eller noen ganger rosa, som blomstrer i 2-3 uker. De blomstrer er en bract type med små gule blomst klynger i sentrum. I høst, dogwoods produsere skinnende røde bær som blir spist av fugler og ekorn. Fall løvverk er prangende og bladene blir rød og lilla.

Habitat


Den blomstrende Dogwood vokser vilt som en del av story i blandede løvtre skog eller på kantene av furuskog. Den foretrekker fuktig, sur jord rik på organisk materiale. Det er allment plantet som en dekorativ treet i meter og hager, og kan tolerere alt fra full sol til delvis skygge.

Dyrking


Hvis du plante en blomstrende Dogwood i Michigan, spesielt i kaldere områder av staten, sørge for at variasjonen kommer fra en nordlig klima, som transplanterte sørlige varianter ikke kan vokse godt. Dogwood kan formeres fra frø, stiklinger, eller knopp pode. Hvis du har en innfødt stand av Dogwood på eiendommen din, ikke plante en kultivert tre i nærheten av det, da dette kan spre sykdom på planter til de innfødte trær.

Sykdommer


Dogwood sykdom på planter, eller anthracnose, utgjør den største trusselen mot blomstrende dogwoods. Den ble introdusert til USA på 1970-tallet og ble først sett i Michigan på importerte dogwoods i 1990, nær Kalamazoo. For å dempe virkningene, plante trær i full sol eller i det minste morgensolen med god luftsirkulasjon og holde dem vannrik og fri for stressfaktorer. Unngå overhead vanning og holde trær mulched. Symptomer kan være vanskelig å oppdage og asymptomatiske trær kan være bærere. Andre sykdommer, som utgjør en langt mindre trussel, inkluderer kornell borer, pulveraktig mugg, og cankers.