Hovudside

Tips for Hjem Vindusvask

by Walther

Tips for Hjem Vindusvask

Hvor ofte du trenger å vaske vinduene er en personlig preferanse, og det ofte avhenger av hvor du bor og miljømessige forhold som omgir hjemmet ditt. Mens det kan virke som en skremmende oppgave for noen mennesker, er det noen nyttige tips som kan gjøre vinduet rengjøring rask og effektiv.

Vær


Det er best å vaske vinduene på en overskyet dag, eller når vinduene er i skyggen, fordi direkte sollys kan føre streaking.

Bruk en nal


Consumer Reports "Hvordan Clean praktisk talt alt," foreslår å bruke en kvalitet gummi nal for å få jobben gjort. Bruk en fuktet svamp til å tørke et vindu vaskemiddel på vinduene, og med en fuktet nalen tørke på tvers av vinduet. Følg med et rent vann skyll, anvendt med et pusseskinn klut og fjern noen ekstra fuktighet med en tørr klut.

Prøv Avis


Bruk avis fremfor papirhåndklær ved rengjøring vinduer. Ifølge Spør Heloise, et råd spaltist, later avis no lo bak, som noen papirhåndklær, og er en god måte å resirkulere.

Lag din egen løsning Rengjøring


Det er enkelt og rimelig å blande opp din egen vindu vask løsning. En enkel oppskrift er tilbudt av Spør Heloise: 12 til 16 gram vann; 1/2 kopp hvit eller eple cider eddik; 1/4 kopp rubbing alkohol; 1-2 dråper blå eller grønn konditorfarge om ønskelig; og en eller to dråper av din favoritt essensielle olje. Bland ingrediensene sammen i en sprayflaske, og den er klar til bruk.

Consumer Reports har også en enkel oppskrift. Bland sammen 1/2 kopp såpe ammoniakk; En halvliter rubbing alkohol; og nok vann til å lage en liter oppløsning. Hell i sprayflaske for en stripefrie vindu rengjøringsmiddel.

Ikke glem Screens


Det er viktig å også rengjøre vinduet skjermer. Du ville ikke ønsker å sette skitne skjermene tilbake over dine rene vinduer. Du bør fjerne skjermene ved rengjøring vinduene og pusse ned både på innsiden og utsiden med en husholdning børste, ifølge HGTV.com.