Hovudside

Hvordan koble opp en hage Fountain

by Walther

Hvordan koble opp en hage Fountain

Enten du bygge din egen hage fontene eller kjøpe en ferdig bygget fontene, er pumpen koblet opp hovedsak på samme måte. Bruke litt ekstra tid på å sørge disse tilkoblingene er gjort riktig, siden sikkerhet er viktig, og du arbeider med elektriske og vannkilder i umiddelbar nærhet. Hvis du sørge for at vannlinjen er riktig festet og den elektriske ledningen er koblet opp riktig, bør du få mange år med glede fra din hage fontenen.

Bruksanvisning


•  Sett din hage fontenen der den elektriske ledningen vil nå uttaket. En skjøteledning, og med en utendørs skjøteledning ikke bruker. Det er tryggest å koble din pumpe direkte inn i strømkilden. Alle utendørs elektrisk uttak bør beskyttes med en GFI eller GFCI (Jordfeilbryteren) enhet. Disse uttakene er svært følsomme for noen av de aktuelle som strømmer til bakken og slår av strømmen umiddelbart for å forhindre elektriske støt.

•  Finn plasseringen inne i fontenen der pumpen vil bli plassert. I mange forhåndsbygde hage fontener og gjør-det-selv-konstruksjoner, bare sitter pumpen i den laveste delen av bassenget. Når karet er fylt med vann, blir pumpen helt nedsenket. I noen hage fontener er det et lite område som er satt inn i fontenen der en nedsenkbar pumpe er mindre synlig, men det vil fortsatt være trygt under vann når fontenen er fylt.

•  Kontroller at vannlinjen er sikkert festet til pumpen. Hvis ingenting er koblet til, se etter enden av slangen som bærer vann opp din fontenen. Skru eller klemme slutten av slangen - avhengig av utformingen av pumpen - godt på plass på pumpens utløp. Vannavløpet vanligvis er merket på pumpen hvis konfigurasjonen ISNA € ™ t opplagt.

•  Fyll fontene. Sørg for at din nedsenkbare pumpen er helt dekket med vann.

•  Hekt på pumpa € ™ s elektriske ledningen til strømforsyningen. Slå på pumpen.

•  Prime pumpen hvis vannet ikke begynner å strømme innen et minutt eller så, men dona € ™ t være utålmodig: Noen ganger tar det litt lenger tid med en ny pumpe. Priming pumpeanordningen å sørge for at pumpen er fylt med vann, ikke gjennomgående. Luft vil blokkere vannstrømmen. Prøv å slå av bryteren på og av noen ganger for å fjerne luft. Hvis det ikke? € ™ t arbeid, må du trykke på pumpen eller løfte den inn og ut av vannet for å fjerne eventuelle luft blokker.

Tips og advarsler


  • Når du kobler opp en hage fontenen riktig, bør det kjøres jevnt og trygt. Siden utendørs pumper er bygd for å kjøre i lange perioder av gangen, trenger du ikke å slå din fontene av og på ofte.
  • Sørg for at du aldri la vannstanden gå så lavt at pumpen går tørr. Pumpen vil overopphetes og brenne ut. Hvis noe skjer med vanntilførselen, slå av pumpen til vann kan gjenopprettes.