Hovudside

Hvordan finne ut hvem som tidligere har bodd i huset ditt

by Walther

Hvordan finne ut hvem som tidligere har bodd i huset ditt

Å vite hvem bodd i huset før du vil gi deg en følelse av ditt hjem historie. Mens du sannsynligvis møtt folk som solgte deg hjem, kunne det ikke ha vært mange familiene som bodde i hjemmet før, spesielt hvis du bor i en eldre hjemme. Finne ut hvem som tidligere har bodd i huset ditt kan ta mye tid og krever mye graving, men det kan hjelpe deg å få en bedre forståelse av huset ditt.

Bruksanvisning


•  Besøk fylket registrar kontor. Hver gang huset skiftet hender, vil de nye eierne har arkivert den gjerning med fylket. Skjøtet historie vil være på fylkes registrar kontor eller et kontor kalt "opptaker av gjerninger." Ser opp de siste gjerninger av huset vil gi deg navnene på eierne. I mange tilfeller er det disse menneskene som bodde i hjemmet. Men noen ganger eierne leier ut hjemmet til andre.

•  Se gjennom gaten eller byen katalogen. Du kan finne gamle gate kataloger i ditt lokale bibliotek eller i byen eller fylkesarkiv avdeling. Dette er oversikten over alle de menneskene som bodde i byen, og det ble oppdatert en gang i året. Gjennom gaten katalogen, kan du noen ganger finne informasjon om yrker av folk som bodde i huset. Gaten katalogen vil vise hjemme leietakere, som ikke vil dukke opp i en gjerning søk. Imidlertid kan gaten eller byen katalogen ikke liste opp alle beboernes barn.

•  Lær mer om alle de menneskene som bodde i huset. Med navnene på de personene som ble oppført som bor i huset ditt, kan du nå se opp hele familien gjennom folketellingsdata. Finn tellingen på statsarkivene eller nasjonale arkiver avdelinger, eller bruke USGenWeb prosjektet, som arbeider med å transkribere dataene på nettet; du kan finne den informasjonen du trenger der. I tillegg vil ditt fylke Department of Records og Archives har fødselsattester av de som bor i området. Spør fylket historiker for å hjelpe deg å finne den informasjonen du trenger.

•  Be eldre folk i nabolaget om de husker som bodde i huset. Søke gjennom alle tilgjengelige offentlige registre kan gi deg navn, men det vil ikke fortelle deg om personlighetene til de som bodde der. En eldre person som bor i nabolaget ditt kan være i stand til å fortelle deg alt om familien som bodde der. Denne informasjonen gjør historien til huset ditt blir levende.

•  Ta forskning dypere. Du kan være i stand til å lære enda mer informasjon ved å lese lokale historier eller biografier av mennesker som bodde i området. Du kan selv være i stand til å se gamle fotografier av husets opprinnelige tilstand og historier om folk som bodde i huset. Snakk med din lokale bibliotekar eller historiker om ressursene som ville fungere best for deg.