Hovudside

Hvordan Grow Lilac Hedges

by Walther

Hvordan Grow Lilac Hedges

I stedet for å sette for en vanlig grønn hekk, bringe ytterligere to dimensjoner til landskaps funksjonen: blomster og duft. Moden syrin (Syringa) blomstrer voldsomt i våren. De avlange klynger av små lilla, lavendel, rosa eller hvite blomster skiller seg ut mot bladene, som spenner fra mørk til lysere nyanser av grønt, avhengig av variasjon. Etter farge og duft av lilla blomster har falmet, forblir løvverk som en effektiv skjerm og grensen. Bladene faller om høsten, og etterlater et attraktivt matrise av grener i vinterhagen. Forholdene i USDA anlegget hardførhet soner 3 til 7 plass syriner.

Bruksanvisning


•  Velg hvilken type lilla busker å plante basert på bruk og plassering av sikringen. Den kompakte Palibin syrin (Syringa palibiniana), som vokser til bare fem meter høy med 7 meter bred, er egnet til å skille områder av hagen, slik som grønnsakshage og et lekeområde. Jo større Henri Robert, med sine blå-tonet blomster, og hvit-blomstret Monique Lemoine vokse til 12 meter høye med 8 meter bred og gjør en formidabel hekk i enden av et stort, feiende plen.

•  Merk av stedet hvor hvert syrin vil bli plantet med en hage eierandel banket ned i bakken. Tillat mellom 5 og 7 meter mellom hver plante. Avstanden for Miss Kim, en parfyme-duftende syrin som vokser opp til 8 meter bred, ville være 5 meter mellom plantene. Mål 6 til 7 meter mellom større lilla busker, slik som fragrantly krydret Syringa pubescens og Sensation lilla, som har hvit kant rundt hver av de små lilla blomstrer i sin blomst klynger.

•  Dig hull minst to meter dyp og dobbelt så bred som plantens rot ball. Separat og spre røttene som du setter syrinene i hullene. Fylle med vekslende lag av to inches av hagejord og en tomme av kompost. Sikre at bunnen av anlegget, hvor grenene bli røttene, er på nivå med bakkenivå.

•  Vann nyplantede syriner til terrenget rundt er gjennomvåt. Vanne plantene dypt når toppen tomme av jord blir tørket ut gjennom den første vekstsesongen. Deretter vann etablerte planter under lengre tørt vær perioder. Syrinene kan vannes individuelt eller ved å kjøre en soaker slange lengden på hekken.

•  Beskjær syriner lett umiddelbart etter blomstrer visne. Skjær de brukte blomst hoder ut av avdelings tips med lange håndtak beskjæringssakser. I modne hekker, fjerne gamle tre og greiner som har dødd tilbake med en beskjæring sag.

•  Undersøk syrin hekk månedlig for skadedyr og sykdom. Hvis pulveraktig mugg vises-som det kan etter en lang, fuktig, skyet periode-kontakt personalet på et lokalt hagesenter eller ditt fylke forlengelse agent for de mest aktuelle soppdreper behandling produkter og egnede påføringsmetoder.