Bald Cypress venation Type


Bald Cypress venation Type

I motsetning til de fleste andre bartrær, skallet sypress (Sumpsypresslekten distichum) mister bladene hvert år. Dette blad tap gir treet en skallet utseende og er hvordan denne innfødte treet tjent sitt navn. Skallet sypress vokser hovedsakelig i våtmarkene i det sørøstlige USA og spiller en viktig rolle i økosystemet der. Å identifisere skallet sypress ta notat av treets form, bark, frukt og bladform og venation.

Leaf Form & venation


Bladene av skallet sypress er lik de av en barlind eller hemlock. Hvert blad gren er dekket av vekslende flate, lineære blader som måler omtrent 1 til 2 inches lange. Bladet grener ligne en stor, gul-grønn fjær. Selv vanskelig å se uten et tett inspeksjon eller forstørrelse, bladet årer av skallet sypress har en pinnate ordning. Dette betyr at det er en sentral vene med mindre årer forgrening ut av det. Skallet sypress bladene er løvskog.

Bark & ​​Knees


Barken av skallet sypress varierer i farge fra rødbrun til grå. Barken kan trekkes av i strimler. Hvor treet møter vannlinjen i myrlendt forhold, røttene vokser over vannet og danner "knær" som ser ut som kjegler og hjelpe treet "puste" i våte forhold.

Størrelse og Shape


Skallet sypress kan vokse til 100 meter høy eller mer. Som den alderen, mister treet sin pyramideform og utvikler en flat krone. Stammen tykner og fakler ut på basen og kan nå en diameter på 40 meter i eldre eksemplarer.

Frukt


Som med andre bartrær, utvikler skallet sypress en kjegle som sin fruiting kroppen. Denne kjegle er rund og mindre enn en tomme over. Den har utseendet av overlappende skalaer. Som den modnes, endres fra grønt til brunt og blir woody som andre bartrær kjegler.


Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler