Hovudside

Den beste måten å rense Pampered Chef stentøy

by Walther

Den beste måten å rense Pampered Chef stentøy

Steintøy er en av de beste alternativene for en naturlig nonstick overflate for å bake på. Mange rapporterer ved hjelp av sine Pampered Chef steintøy for alt som må være bakt. Matlaging, men fører til rengjøring, og såpe er ikke anbefalt for bortskjemt kokk steintøy. Såpen vil suge inn i steinen på samme måte fettet som gjorde det nonstick gjorde, og alt tilberedes deretter vil ha en ikke-så-deilig såpe smak til den. Den beste måten å rense det uten såpe er med skrapen som fulgte med det, noen varmt vann og en og annen bruk av ovnen.

Krydder


Bortskjemt Chef steintøy kommer ikke preseasoned eller nonstick. Du trenger å belegge det i olje, ikke nonstick spray, eller lage mat med høy fett matvarer de første gangene du bruker den. Nonstick spray forlate en klebrig rot når bakt som gjør krydder stykket vanskeligere. Bruk oljer som har en ganske høy varmetoleranse, som vegetabilsk eller olivenolje, og pensle over hele stykket før du legger den i ovnen. Vekselvis, bakt varer laget med halvmåne deigen arbeid usedvanlig godt for krydder steintøy. Dette krydder vil etter hvert gjøre steintøy svart. Ingenting vil holde fast på dette punktet, men såpe vil fortsatt komme i.

Daglig rengjøring


For daglig rengjøring, kjører stykke under svært varmt vann. Skrap med skrapen som følger med hver bortskjemt kokk steintøy element. Kjøre under veldig varmt vann igjen og gni en våt, nonsoapy vaskeklut over det å sikre at ingenting er blitt etterlatt. Skyll i varmt vann og tørk. Dette vil sikre at det forblir ren, renses og krydret på en daglig basis. Du kan rengjøre din steintøy denne måten i mange år om gangen uten noen gang å rense dypere, men det er en god idé å tidvis dypt ren steintøy.

Deep Clean


Hvert halvår til et år, sette steintøy i ovnen, sett den til selv ren og gange. Forlater din steintøy i ovnen mens den renser seg selv snur steintøy inn i nye, nonseasoned stykker. Sørg for å aldri bruke noen form for rengjøringsmiddel i ovnen når du gjør dette. Prosessen at ovnen bruker arbeider på steintøy i tillegg til å brenne av og fjerne alt bygget opp fett, rendering det unseasoned og utsatt for å stikke. Du er nødt til å gjenta krydder prosessen på nytt hver gang du gjør dette. Varmen fra den daglige varmt vann rensing kombinert med dyp ren hver gang på en stund vil forlate deg med sanitær, nonstick kokekar som har potensial til å vare i generasjoner.