Hovudside

Hjemmelaget Wire Gates for Gjerder

by Walther

Wire porter kan være solid og holdbar eller fleksibel og veldig billig, avhengig av dine behov. De er enkle og økonomisk å bygge og krever liten innsats for å installere. Bruk innrammet tråd porter for små eller store åpninger som brukes regelmessig og bygge floppy porter for små åpninger som brukes sjelden. For elektriske gjerder, vurderer å bruke elektrifisert ledning i stedet for en av tre eller metall gate.

Framed Gate


Innrammet porter gir både sjarm og funksjonalitet, og de blande enkelt med murstein, stein, tre eller wire gjerder. Innrammet porter krever litt tid å designe og bygge, men kan gi langvarig tjeneste.

Bygge en ramme for din gate og sikre hjørnene ved hjelp av bolter og skruer. Bolter legge et mer rustikt utseende, mens du kan enke og skjule skruer. Lag utførelser med vertikale og horisontale støtter, slik som en vifte eller en "V", "M" og "W", ved hjelp av flere stykker av tre.

Fest storfe paneler eller gris eller kylling ledningen til rammen med landbruket stifter. Velg dekorative maskinvare for å legge interesse til din gate, men hengsler må være sterk nok til å tåle gate vekt eller hengslene vil bøye eller rippe fra veden.

Floppy Gate


Hvis gjerdet åpning brukes sjelden - for eksempel ved rørlednings bush hoggers - bygge en enkel, billig floppy gate ved hjelp av ledning strukket mellom to innlegg. Bruke butikk-kjøpte innlegg eller solide lemmer fra downed trær. Floppy tråd porter har en rustikk sjarm og ofte blir usynlig når den brukes med wire gjerder.

Fest piggtråd, gris eller hønsenetting til stolpene med landbruket stifter. British Columbia Ministry of Agriculture, Food and Fisheries anbefaler å legge en diagonal lengde av trevirke fra gate ende til låsen enden og feste ledningen til det å holde porten fra sagging. Lag design med diagonaler, slik som en "X" eller "W" eller veving fleksible selje eller nøtte kvister gjennom ledningen.

Å lukke porten, slippe post i en smal hull i nærheten av gjerdet og vikle en wire loop over toppen av den bevegelige innlegget. Å åpne porten, fjern sløyfe og løft innlegg fra hullet.

Electric Gate


Bruk elektrifisert ledning for å skape en port for et elektrisk gjerde. Husdyr kan bryte metall eller tre porter, men dyrene vil gjenkjenne den elektriske ledningen og respektere det. Elektriske porter er rask og billig å bygge.

Kjøre en eller to tråder av elektrisk ledning i samme høyde som din gjerdet fra en portstolpen til den andre og koble elektrifisert ledningen til din gate wire. Fest gummi gate håndtak og hekte på portstolpen ved hjelp av kroker utformet for elektriske gjerder. Vær forsiktig når du åpner porten, fordi ledningen vil forbli elektrifisert når unhooked.