Hovudside

Slik Seal Granite Markers

by Walther

Slik Seal Granite Markers

Granitt er utsatt for vannrette striper, mineralforekomster og syre degradering. Markører laget av dette materialet er utsatt for regn og vanning vann, gjødsel og mikro organiske. Granitt tetningsmasse beskytter markører fra disse og andre etsende og fargemidler. Mens prosessen er tidkrevende, påføring av granitt tetningsmiddel er enkel. Men ikke alle granitt er kompatibel med fugemasse. Nøkkelen til å beskytte en markør er testing granitt og deretter, hvis fugemasse er kompatibel, bruke den riktig.

Bruksanvisning


•  Test granitten for tetningsmiddel kompatibilitet. Tettheten av noen granitter er for kompakt for tetningsmiddel for å gjennomsyre. Polert granitt utgjør også et problem fordi rasping fjerner overflate perforeringer. Påfør en liten mengde fugemasse til et hjørne av markør; Tørk av overflødig bort med en fille. La fugemasse tørke. Dersom tetningsmassen skyer fargen av granitt eller skreller bort fra overflaten av markør, er granitt uforenlig med tetningsmasse.

•  Fyll en sprayflaske med granitt sealer hvis markør overflaten er kompatible. Spray overflaten av markør med fugemasse. Fullstendig dekke overflaten, tørk overflødig fugemasse av markør med en fille. Tillate de rester fugemasse tørke i 10 til 15 minutter, og deretter legge en andre strøk og tørk overflaten igjen. Tillat det andre laget for å tørke i flere timer.

•  Gjenta tolags prosess. Spray og tørk et første lag, la den semi-tørr og legge et nytt strøk. Tørk markør overflaten med en fille og la den andre strøk tørke i to eller tre timer før utsette markøren til været.