Hovudside

Når jeg beskjære et Trailing Bush Do?

by Walther

Når jeg beskjære et Trailing Bush Do?

Mens etterfølgende rosebushes ikke pleier å produsere så store eller prangende blomster som hybrid te eller floribundas, den etterfølgende steg busker er mye mer effektive i å dekke store flater av jord i åssidene eller oppå støttemurer. Løpende roser fortsatt blomstrer, men kanskje mer ornamental er rose hofter - hovne frukt - som don filialene i sommer og høst. Alle rose busker fordel med økt kraft etter noen grad av beskjæring.

Beskjæring Season


Som med andre roser, sviske følgende roser i svært sent på vinteren eller tidlig på våren før noen blad knopper åpne for å avsløre de nye bladene. En praktisk hage aksiom i USA er å beskjære roser samtidig gule Forsythia busker blomstrer i ditt område. Ikke sviske fra sensommeren og framover, som du ikke ønsker å oppmuntre noen nye spirer før høsten frost. Fjerne greiner for tidlig eksponerer de underliggende vev til mer kald og tørke vind for hele vinteren. Ofte fugler bruker avdelings kratt over vinteren som beskyttelsesdekselet.

Hva å beskjære


Mens kratt av viltvoksende greiner på følgende roser kan være for mange å beskjære hvert år, er senvinteren en ideell tid for å se etter og skjære vekk døde eller ødelagte greiner siden ingen blader maskere dem. Flere gartnere velger å kutte ned eller tynne ut deres følgende rose stammer av halvparten på senvinteren for å oppmuntre den frodigste ny vekst og best blomstring skjerm senere denne våren. Fjern eventuelle spinkle, svake utseende grener, men beholde de største grenene - de minst tykkelsen på en blyant. Ingen trenger å omhyggelig klippet alle kvister av de viktigste grenene, bare sørg for å holde 05:56 viktigste viltvoksende stokker på hver plante.

Summer Beskjæring


Veksten fra følgende roser er vanligvis sunn og robust. Hvorvidt du gjennomføre noen beskjæring av busker på senvinteren, stammer den viltvoksende tornete kan komme i veien i sommer. Trimme tilbake uregjerlige eller villfaren canes på følgende rose busker som nødvendig for å hindre dem fra å utgjøre en sikkerhetsrisiko. Avhengig av hvor de vokser, kan de lange grenene bli en snublefare eller blokkere tilgang langs kanten av en gårdsplass eller fortau. Clip tilbake stammer så ingen infiltrerer en plen, som gressklipperen vil rive og makulere avdelings tips som knute med torv gress.

Utstyr


Beskjæring følgende roser virker mer krevende siden en slik tett matrise av stengler og kvister kapper bakken. Vandre inn i en seng er farlig. Bære tunge støvler, lange bukser, lange skjorteermer og tykke hansker for å hindre torne sår. Støvler uten lisser utgjøre mindre av en sammenfiltring og tripping fare. Håndbeskjæringssakser kan lett klippe hovedgrenene mindre enn 1/2 tommer i diameter. Alternativt kan du bruke lopper sakser å unngå så mye lutende og trenger for å nå inn den tornete kratt. Kaste klippet rusk ut fra området for å samle. Ikke bruk en rake blant viltvoksende stammer.