Hovudside

Pampas Grass Råd

by Walther

Pampas Grass Råd

Pampas gress er en prangende pryd som dyrkes uten mye omsorg og anbefales for hagearbeid soner 7 til 11. Det er en plante som kan forvandle en stor tom plass i hagen din til et fokuspunkt. Pampas gress vokser 8 til 10 meter høy og omtrent like bred. Anlegget er en god ramme for en blomsterhage eller filler for et bartre hage. Hvis du elsker vakre landskap, men ikke har tid til å ta vare på planter, er pampas gress for deg.

Plukke Beliggenhet


Ved planting pampas gress, er plassering viktig. Fordi anlegget er så høy ved forfall, bør andre planter være minst 10 meter unna. Pampasgress trenger full sol til delvis skygge og kan ikke tolerere veldig våt jord. Til slutt, ikke plante pampas gress på slutten av en innkjørsel eller hvor som helst det vil blokkere siktlinje, inkludert foran et kjøkken vindu med utsikt over en lekeplass. Faktisk, fordi bladene på gresset er veldig skarp, prøv å holde barna borte fra det helt.

Planting Pampas Grass


Grav et hull omtrent tre ganger så bred som roten ballen og så dypt som den beholder du kjøpte den i. Ta planten ut av beholderen, løsne røttene, plassere anlegget i hullet og tilbake fylle den halvveis opp rotklumpen . Vanne jorda og pakk det tett rundt røttene. Fortsett å fylle hullet med skitt og tamp ned tett. Vanne gresset igjen og fylle eventuelle områder som har slått seg ned med mer jord. Dekk jorda med mulch. Pampas gress trenger ikke gjødsel; faktisk, er det virkelig ikke bra for det. Gjødsel vil gjøre det vokse altfor høy, for fort, og det vil ikke være i stand til å støtte utbruddene.

Omsorg for Pampas Grass


Pampas gress er tørke-resistent og trenger normalt ikke å vannes gang etablert, med mindre det finnes lengre perioder uten regn. Beskjæring kan gjøres tidlig på våren - hvis nødvendig. Hvis planten ser vissen eller sparsom, klippe det ned til ca 10 inches, og det vil komme tilbake full. Bruk saks til å klippe av eventuelle døde blader fra bunnen. Bruk hansker og lange ermer når beskjæring. Det kan ta så lenge som tre år for å få fjær på anlegget, avhengig av hvor gammel den var da du kjøpte den. Pampas gress har hvite eller rosa fjær. Be for den fargen du ønsker når du kjøper den.