Hovudside

Kan du bruke isopropanol som desinfeksjonsmiddel?

by Walther

Isopropylalkohol kan anvendes som et desinfeksjonsmiddel. Dette er en billig, effektiv element som kan brukes for å desinfisere en rekke elementer i hjemmet. Mens det er et bredt utvalg av detaljhandel rengjøringsprodukter på markedet, kan isopropylalkohol fungere som en billig erstatning.

Floor Cleaner


For å gjøre en etasje rengjøring løsning perfekt for vinyl, linoleum og laminat gulv, bland en løsning av en gallon vann og en kopp isopropylalkohol trekke inn i en bøtte. Alkohol vil arbeide for å rengjøre og desinfisere gulvflaten. Dypp en mopp eller svamp i løsningen, vri ut overflødig vann og mopp gulvene som du normalt ville. Legg til en valgfri kopp natron til å arbeide som en deodorizing agent. Bruk denne løsningen som et vanlig gulv renere å holde gulvene rene og bakteriefritt.

Rengjøring Counter Tops


Benkeplater kan ofte inneholde bakterier som de kommer i kontakt med rå matvarer under koking. For å holde benkeplater desinfisert bakteriefritt, bland en løsning av en kopp vann og en kopp isopropylalkohol trekke inn i en sprayflaske. Tilsett noen dråper flytende oppvaskmiddel for en ekstra rengjøring løsning som vil forlate en strek-fri glans. Spray på benkeplater etter behov, og tørk deretter med en tørr klut.

Badekar Cleaner


For å opprette din egen badekar renere, bland en kopp vann og en kopp rensevæske i en sprayflaske. Spray på dusjvegger, gulv og dusjforheng, la sitte i noen minutter, og skyll for å fjerne eventuelle rester. For bebygd såpe avskum, spray på løsningen og skrubbe dusjen med en børste eller svamp til å bryte opp eventuelle rester, og skyll med rent vann.

Andre Hjem Rengjøring


Isopropylalkohol kan også desinfisere en rekke andre husholdningsartikler. Suge en bomullsdott i alkohol og tørk til telefoner og dørhåndtak. Tørk også over toalett håndtak, skap håndtak og vask tappekran håndtak. Bruk som trengs for å holde hjemmet rent og bakteriefritt.