Hovudside

Lave vedlikeholds Blomster til Plant

by Walther

Lave vedlikeholds Blomster til Plant

Når du velger blomster til hjemmet landskapet, spesielt for nybegynnere, er mengden av vedlikehold en blomst krever en betydelig del av din beslutning. Mens noen blomstrende planter trenger ekstra oppmerksomhet, se etter ettårige og pærer som krever lite stell samtidig som den tilbyr en overflod av farge og interesse. Velge lite vedlikehold blomster gjør effektivisering hage plikter en enklere oppgave som du ikke vil føle seg overveldet med en lang liste med behov, som beskjæring eller fôring, for hver art.

Narcissus


Narcissus, Narcissus arter, er en blomstrende pære som blomstrer om våren. Dette anlegget er et utmerket valg for en lav-vedlikehold blomst som den trenger litt omsorg, ifølge Purdue University Cooperative Extension Service. Ofte referert til som påskeliljer, disse flerårige blomster re-blomst i flere sesonger i nyanser av oransje, rød, krem, gul, hvit og aprikos. Verdsatt for sine blusset blomster, Narcissus avgir også en behagelig duft. Nådde en høyde på 1 til 2 meter med en bredde på 6 inches til 2 meter, Narcissus blomster trives i delvis sol til delvis skygge, selv om de vil vokse i sin helhet solen. Uavhengig av jordtype, vokse narsisser i godt drenert jord høy i organisk innhold. Bare lå en 2-tommers lag av organisk mulch, som halm, når temperaturen kjølig og redusere til en 1-tommers lag når temperaturen begynner å varme for å holde ugress i sjakk og for å beskytte mot kulde skade.

Bluebonnet


Bluebonnet, Lupinus arter, er "en ideell lite vedlikehold plante," i henhold til Texas Cooperative Extension. Reaching 2 til 24 inches i høyden, er bluebonnets vokst som stauder eller ettårige, vanligvis blomstrer om sommeren. Kjent som staten blomst Texas, bluebonnets vise rørformede samlinger av små blomster som varierer i farge fra blues til rosa, hvite, lilla og lavendel. Vokse bluebonnets i godt drenert jord av enhver type og holde dem i fullt sollys for beste vekst.

Medallion Flower


Medallion blomster, melampodium paludosum, også referert til som melampodium, er årlige blomster favoriserte for sin lite vedlikehold vekst. Vokser til en høyde på 24 til 36 inches, medaljong blomster vise et vell av små gule blomster som minner tusenfryd. Blomstringen fra juni til oktober, medaljong blomster trives i full sol og foretrekker fuktig, godt drenert jord. Dette anlegget er spesielt godt egnet til fuktighet og varme. Medallion blomster fortsetter blomstringen i hele sommer og høst.

Zinnia


Smale blad Zinnia, Zinnia angustifolia eller Zinnia linearis, er en lav-vedlikehold årlig for hageplass. Også referert til som snik zinnias, disse plantene vise oransje, hvite eller gule tusenfryd-lignende blomster med en moden plante høyde på 12 til 15 inches. Blomstringen i slutten av våren, disse blomstene er fortsatt i blomst gjennom begynnelsen av høsten. Vokse smale blad zinnias i fullt sollys til delvis skygge og godt drenert jord. Zinnia tåler tørke, men klarer ikke å håndtere våte forhold.