Hovudside

Hvordan erstatte Utility Trailer Boards

by Walther

Hvordan erstatte Utility Trailer Boards

Noen verktøyet tilhengere kommer med tre styrene på gulvet for å gi dem et mer solid bunn. Disse tilhengere er stor for transport av tunge gjenstander som ATV, motorsykler eller plenklipping utstyr. Det eneste problemet med tregulv er at det ikke vil vare evig. På et tidspunkt må du erstatte det. Dette er ganske enkelt å gjøre med de riktige verktøyene.

Bruksanvisning


•  Mål lengden av styrene for tiden på tilhengeren. Aldri gå av standard lengde at tilhengeren er referert til, for eksempel 4 ved 10. Tilhengeren ikke kan være så nøyaktig lengde, og det er best å måle platene.

•  Fjern boltene fra traileren, men la styrene der de er. Bruk en pipenøkkel til å løsne boltene og skru dem. Hold bolter og muttere, så lenge de ikke er skadet. Det er ikke nødvendig å kjøpe hardware hvis du ikke må.

•  Kjøp trelast lengden du trenger eller lenge nok, slik at du kan klippe det til den lengden du trenger. Få samme størrelse styrene som de du fjernet. Vanligvis tilhengere bruke to av seks brett. Kjøpe noen bolter som må byttes ut.

•  Mål styrene hvis du ikke får dem pre-kuttet til lengden du trenger. Marker hvor snittet trenger å være. Bruk en sirkelsag eller håndsag til å skjære dem.

•  Legg de nye styrene på bakken ved siden av hverandre. Ta ut de gamle styrene fra traileren og legger dem på toppen av de nye styrene i samme rekkefølge som de var på tilhengeren. Sørg for at styrene er stilt opp med ende til ende.

•  Mark gjennom hullene på de gamle platene på de nye styrene. Dette vil gi deg en guide for boring av hull for boltene slik at de vil stille opp med hull i rammen.

•  Ta ut de gamle styrene fra på toppen av de nye og bore hull for boltene med en tre bit. Merkene i styrene vil vise deg hvor du skal bore.

•  Legg platene på tilhengeren i samme rekkefølge som de er på bakken fordi dette er den samme rekkefølgen som de gamle styrene. Slippe boltene inn i hullene av styrene og tilhengeren rammen. Sett nøtter på endene av boltene og bruke en pipenøkkel til å stramme dem.