Hvordan Grow Hortensiabusker Inside


Hvordan Grow Hortensiabusker Inside

Hortensia vokse vakre blomster i flere forskjellige farger. Plantene vokser godt utendørs og ofte legge interesse til et verksted eller liggende, men de vil også vokse innendørs med riktig pleie. Plantene krever sollys, men de trenger også delvis skygge for å overleve. Når voksende en hortensia innendørs, må du ta skikkelig vare for å sikre at du transplantere dem inn i større potter når det er nødvendig.
Når du oppretter en hortensia innendørs, vil du nyte sine lyse farger og frisk duft i vekstsesongen.

Bruksanvisning


•  Plasser hortensia frø i en planter. Fyll planter med næringsrikt og fuktig jord. La det være minst en tomme av head-plass på toppen av planter.

•  Strø hortensia frø over skitt. Plante frøene på sensommeren. Hold jorden fuktig, og gi hortensia frø minimalt med skygge der de ikke får direkte sollys, men de fortsatt motta filtrerte solen.

•  Transplant hortensia når de når 2 til 3 inches i høyden. Legg dem i en gryte som er 3,5 til 4,5 inches i dybden. Leire potter bidra til å fremme rotvekst av hortensia. Du kan imidlertid bruke plast eller fiber potter hvis leire potter er ikke tilgjengelig så lenge pottene har tilstrekkelig dreneringshull.

•  Bruk en potteplante potting mix for jorda. Sørg for at du fukte jorda med vann før transplantasjonen hortensia å hjelpe dem å vokse. Bruk en 10-10-10 gjødsel hver måned i vekstsesongen mellom mai til september.

•  Hold pottene i et lyst sted. Ideelle steder for hortensia å motta sollys inkludere en sørlig eller vestlig eksponering og en lys morgen filtrert solen. Holde anlegget i den kuleste rom i huset ditt.

•  Vann hortensia ofte fordi det krever mye vann. Men for å unngå skade på anlegget, ikke overwater hortensia. Vent til toppen 2 inches av jorda tørke ut mellom hver vanning. Plasser en skuff under potten for å samle vann fra dreneringshull. Det overskytende vann vil gi fuktighet.

•  Skjær bort døde og skadede blader. Du må trimme stilkene tilbake når planten begynner Wilting.

•  Transplant hortensia i en større pott som det vokser. Du må fjerne planten forsiktig, og bruke saks til å klippe røttene fra potten. Bare oppgradere til en pott som er 2 til 4 inches større inntil planten trenger transplantert nytt.

Tips og advarsler


  • Hortensia vokser best innendørs når startet fra et frø. Men du kan kjøpe en moden hortensia fra en barnehage eller lagre og holde den innendørs. For å holde den modne planten sunn, sørg for at anlegget potten har tilstrekkelig dreneringshull og potten er ikke for stor eller for liten. Modne hortensia planter pleier ikke å vare så lenge som hortensia dyrket fra frø på grunn av sin opprinnelige voksende miljø, så er det viktig at du tar vare å beskjære og vann planten ofte for å oppmuntre til ny vekst. Følg fremgangsmåten etter først å plante frøene for å ta vare på innendørs moden hortensia anlegget.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler