Hovudside

Wood Fence Bygge Krav i City of Greenville, South Carolina

by Walther

Wood Fence Bygge Krav i City of Greenville, South Carolina

Greenville, South Carolina, er en by i den nordvestlige delen av staten med sjarm og høflighet av en liten by. Hvis du bor i området og vurderer å sette opp et gjerde i hagen din, er det best å sjekke med byen først å få alle de ulike fekting forskrifter. Dette vil spare deg fra å måtte rive det ut og gjøre det hvis gjerdet ikke oppfyller de gjeldende kodene.

Tilbake og Side Yards


Gjerder som brukes i bakgården eller side meter av en plen eller lov til å være opp til 7 meter høy for å gi personvernet til hus. Fekting til denne høyden kan være laget av solid konstruksjon uten hull. Men det er ikke lov til å være høyere enn 7 meter og solid. Over denne høyden er tillatt, men du må ha hull eller hull som gitter.

Eiendom Linje


Det er byer som krever gjerder sitte en fot eller så ut av linjen, men Green er ikke en av dem. Gjerder har lov til å være på eiendommen linje så lenge de følger alle andre forskrifter. Med front-verftet gjerder må du være oppmerksom på at du plasserer gjerdet på eiendommen linjen og ikke opp mot et fortau eller vei. Det er byen rett måter som må tas i betraktning.

Front-Yard Fekting


Front-verftet gjerder kan ikke være personvern gjerder og må være åpne eller har hull. Høyden på front-verftet gjerder kan ikke overstige 2 1/2 meter. Høyden bestemmes fra bunnen av gjerdet der den møter overflaten av verftet.