Hovudside

Slik fjerner mugg lukt fra bilder

by Walther

Slik fjerner mugg lukt fra bilder

Mugg ikke bare discolors og skader fotografier - det fører også til en stygg lukt. Videre vil det lukt ofte somle lenge etter at mugg er fjernet. Å vite hvordan du fjerner mugg lukt fra bildene vil tillate deg å nyte fulle familieminner i mange år.

Bruksanvisning


•  Plasser den store boksen på et fast underlag. Fjern lokket fra den store esken og sette den til side. Plasser den lille boksen inne den store boksen. Hvis den lille boksen har et lokk, fjern det. Kast denne mindre lokk som bare lokket av den store boksen er nødvendig for å forsegle kammeret du oppretter.

•  Plasser bildene inni den lille boksen. Tilsett desodoriserende kjemisk til den større boks, fylling av mellomrommet mellom den lille boksen og de innvendige vegger av den store boksen. Passende deodorizing kjemikalier omfatter lukt absorberende kattesand, blekemiddel, natron, ammoniakk eller kull. Naturligvis, ved hjelp av væsker, slik som blekemiddel eller ammoniakk krever vanntette boksene for å hindre skader på bildene.

•  Sett lokket på den store boksen. La esken stå i en time. Ta av lokket og sjekk bildene for å se om mugg lukt har gått. Hvis den ikke har det, returnere fotografiene til den lille boksen og sett på lokket på den store boksen. Vente en time, så sjekk igjen. Gjenta til lukten er borte.

Tips og advarsler


  • Hvis noen av bildene har fortsatt mugg på dem, vil lukt tilbake. Plasser fotografiet i sollys for et par timer for å drepe mugg, deretter børste av pulveret det blir til før du begynner deodorizing det. Ikke la fotografiet ut i sola i mer enn et par timer men da dette vil forårsake falming.
  • Når du legger luktdempende kjemikalier til den store boksen, ikke blande flyktige kjemikalier som blekemiddel og ammoniakk. Disse kjemikaliene kan reagere med hverandre for å frembringe potensielt dødelige giftstoffer, inkludert klor.