Hovudside

Informasjon om hvordan du endrer Badekar Kraner

by Walther

Informasjon om hvordan du endrer Badekar Kraner

Fikse en lekk badekar tappekran er vanligvis en enkel og problemfri prosjekt. Husk å slå av vanntilførselen med en gang før du prøver å endre badekar kraner. Kjøpe de riktige verktøyene som trengs for å fullføre jobben godt, og sikre arbeidet med materialet de profesjonelle bruker. Les bruksanvisningen for den nye badekar kranen før du prøver å erstatte den gamle kranen.

Lekk kraner


Lekk kraner er ikke bare irriterende, de er kostbare. Vannet regningen kan være betydelig høyere enn den trenger å være på grunn av en lekk badekar tappekran. Lekkasjer i kar ofte gå på i måneder før de er faste, rett og slett fordi de er vanligvis ikke så høyt eller merkbar som lekk vask kraner. Miljømessig, er en lekk kran en sløsing med vann. Misbruk av vann kan føre til vannmangel i andre deler av landet.

Vannforsyning


Slå av vanntilførselen før du endrer badekar kraner kan virke som sunn fornuft for de fleste, men noen gjør-det-yourselfers kan ikke vite hvor hovedvanntilførselen er i deres hjem. Forsøk på å endre badekar kraner ved bare å slå av bad vannforsyning vil forlate deg all våt - på flere måter enn én. Bli kjent med plasseringen av hovedvanntilførselen før du bytter dine badekar kraner. Det er også viktig å vite hvorvidt rørene er kobber. Noen kobberrør kan kreve lodding å installere en ny kar tappekran.

Rørlegger er Wrench


En viktig del av å endre din badekar kranen er bruken av en rørlegger skiftenøkkel. Investere i dette verktøyet er en god idé før du begynner en kar tappekran prosjekt. De fleste jernvareforretninger bære rørlegger er skiftenøkler, og avhengig av merke, de varierer i pris fra $ 30 til $ 60.

Rørleggers Tape


Rørleggers tape er et spesielt lim som holder seg til sporene i en skrue, slik at to metaller som skal skrus godt på plass, og skape mer av en lufttett forsegling mellom skruen og røret. Ved hjelp av dette båndet mens du endrer din badekar kranen vil bidra til å forhindre fremtidige lekkasjer, ifølge Bad & Guide Kitchen.

Siste hånd


Sørg for å stille opp de nye badekar kraner med sluket før du fester dem på plass. Etter endring badekar kranen, sørg for å skylle kranen godt ved å la vannet renne i et minutt eller så. Dette hjelper noe metall rusk eller skitt å skylle ut av de nylig manipulerte rør.