Hovudside

Hvordan fikse den Kloakk lukt på badet

by Walther

Hvordan fikse den Kloakk lukt på badet

En offensiv kloakk lukten som kommer fra baderom avløp eller toalett er irriterende og pinlig. Lukt gjør det virke som om badet er uhygienisk. Det er også lite appellerende å bade eller style håret i området når lukten er til stede. Ofte denne type lukt kan elimineres raskt ved å feilsøke problemet selv. Prøver enkle hjelpemidler først hindrer deg fra å måtte bruke penger på en rørlegger.

Bruksanvisning


•  Kjør vann i badekar, dusj stall eller vask minst en gang i uken. Helle 4 kopper vann eller mer ned i avløp med en mugge ofte løser problemet raskt. Spyl toalettet også. Dette hindrer at VVS felle sel tørker ut. Hvis dette skjer, selene krympe, og dermed gir kloakk gasser å sikkerhetskopiere og føre en offensiv lukt i området. Dette er ofte problemet i gjeste bad eller de som brukes sjelden.

•  Inspiser overløp åpning i vasken på badet med en lommelykt. Se etter en slimete buildup. Dette er et resultat av hår og andre rester bygge opp i åpningen. Rens overløp ved å blande like deler av vann og klorblekemiddel i en middels stor bolle. Sprute løsningen inn i hullet med en stor sprøyte eller kalkun Baster. Bruk denne metoden bare hvis du er på en by avløpssystem. Dette bidrar til å oppløse oppbygging og eliminerer lukt.

•  Rengjør overløp åpning med en liten flaske børste og rent vann hvis du har en septiktank.

•  Sjekk rundt vask stopper også med en lommelykt for rusk og andre gunk som kan forårsake lukten. Bruk en renne renere som passer for din kloakk eller septiktank. Dette rids området av støtende lukt.

•  Inspiser toalettskålen under rim og rundt hull i bunnen for buildup som resulterer i den offensive lukt. Rengjør området med vanlig toalett renere og et toalett bolle børste.