Hovudside

Hvordan Plant Valencia Orange Trees

by Walther

Av alle de oransje trær som er tilgjengelige for å vokse, er det Valencia rekke den mest plantet av alle de søte appelsiner, ifølge Texas A & M University. Opprinnelig fra områder i det nordøstlige India, er Valencia appelsiner dyrkes over hele verden i klima som er sub-tropiske og tropisk. Saftige, sunne og søte, Valencia appelsiner er deilig spises rå eller presset inn fersk appelsinjuice. Du kan plante Valencia appelsintrær når som helst i løpet av våren, gitt minusgrader har passert.

Bruksanvisning


•  Finn et plantestedet i full sol som er godt unna andre trær, plener og vind.

•  grave et plantehull som er omtrent det dobbelte av bredden av den voksende beholder og omtrent en halv ganger dets dybde. Space flere planting hull omtrent 10 til 15 meter fra hverandre.

•  Bland ca 2 kopper super-fosfat gjødsel til jord du hentet fra plantehull. Hvis du foretrekker å bruke en naturlig gjødsel, bruker ca 1/2 kubikkfot vel alderen kompost i stedet for super-fosfat. Innlemme endringene i jorden godt.

•  overføre noe av den endrede jord tilbake inn i plantehullet inntil den ser ut til å være omtrent den samme dybde som den voksende beholderen, men ikke dypere.

•  Fjern Valencia appelsintre fra sin voksende container. Lå potten sidelengs på bakken eller solid bord eller arbeidsbenk. Streik langs toppen av beholderen med en gummihammer og skyv potten fra rotsystemet. If har vært økende den oransje treet i en jord-mindre dyrkingsmedier, vask av ca 1 cm fra rundt hele roten ballen. Dette bidrar til å lette dannelsen av nye røtter.

•  Nivå appelsintre i hullet og scoop i noen shovelfuls jord. Sikre toppen av sitt rotsystem er ikke dypere i plantehullet så det var i sin voksende container.

•  Hell vann inn i hullet til den er full. La vannet renne bort helt før du fyller hullet med jord, stamping det ned forsiktig når du fortsetter.

•  Spre 3 til 4-tommers lag av barnåler, flis, halm eller gress gresset rundt Valencia appelsintre. Vanne appelsintreet hver tre til fire dager for de første to til tre uker, deretter redusere til en gang hver syv til ti dager etterpå til ny vekst vises.

Tips og advarsler


  • Vann Valencia appelsintrær grundig i vekstsesongen. Vann når jorden føles tørr ved berøring med en dybde på omtrent 12 til 16 inches.