Hovudside

Gjør det selv skadedyrbekjempelse Kits

by Walther

Gjør det selv skadedyrbekjempelse Kits

Gjør-det-selv skadedyrbekjempelse varierer fra veldig-lett-å-set-up fly feller til mer alvorlige skadedyr som lopper og veggedyr. Fordi veggdyr kan være spesielt vanskelig å utrydde, anbefaler CDC ringer en profesjonell på de første tegn på angrep. Andre vanlige DIY skadedyrkontroll pakkene inkluderer mygg, rotter og mus, kakerlakker og maur. Trikset med de fleste skadedyrbekjempelse er å bruke de mest effektive og minst skadelige tiltak umiddelbart, slik at skadedyr er ikke drevet i dekning i en mer vanskelig å nå sted. Det finnes dusinvis av forskjellige typer skadedyrbekjempelse kits, så gjør din forskning for å finne og bruke den beste for dine behov.

Bruksanvisning


•  Forskning din pest problem. Se alle rundt huset ditt for potensielle inngang og utgang poeng, og få et bilde eller en god titt på en av dem for å sikre at du kan identifisere den riktig. Mange nettsteder har detaljerte beskrivelser av skadedyr.

•  Kjøp en skadedyrbekjempelse kit som dekker dine behov. Sørg for at det er for nøyaktig pest du prøver å utrydde, ettersom ikke alle insekter eller gnagere er de samme. Hvis det kommer til å være på et offentlig sted i hjemmet eller kontoret, se etter et kit som er dekket, strømlinjeformet og mer estetisk tiltalende. For eksempel kan du få flypaper som skjuler seg bak en liten skjerm så de fanget fluer er mindre opplagt.

•  Følg alle sikkerhetsregler. Hvis du har barn eller kjæledyr, sørge for at alle skadedyrbekjempelse produkter er dekket og opp fra gulvet, eller avsperret trygt. Skadedyrkontroll produkter som inneholder kjemikalier er nødvendig å liste sikkerhetsadvarsler, så les etikettene nøye før og etter kjøpet. Konsultere legen din eller en skadedyrbekjempelse spesialist med eventuelle bekymringer.

•  Bruk kit nøyaktig som anvist. Dette inkluderer følgende utløpsdatoer, plassering instruksjoner og påfylling eller lageroppbygging når det er nødvendig. Noen av forklaringene kan ikke være fornuftig, men settet fungerer best når du følger instruksjonene.

•  Hold huset rent. Mens skadedyr kan invadere selv de reneste husene, holde noe skadedyr kan spise av gulvet og bort fra inngangen og utganger hjelpemidler fjerning innsats.

•  Bring i en profesjonell når det er nødvendig. Hvis du arbeider med skadedyr som er giftige, spise tre og kan skade huset ditt, eller er særlig dominerende, er det på tide å få inn et skadedyrkontroll ekspert.

Tips og advarsler


  • Følg alle sikkerhetsforanstaltning og holder alle skadedyr-kontroll produkter vekk fra barn.