Hovudside

Slik beskytter Apple Trees Fra Frost

by Walther

Slik beskytter Apple Trees Fra Frost

Epletrær bære frukt når de er modne nok til å blomstre fritt, noe som vanligvis skjer når de er 2-5 år gamle. Helsen til treet påvirker hvor raskt den vokser sterk nok til å være produktiv. Frost kan føre til skader på knopper og blomster, redusere eller eliminere frukt yield. Som et hjem gartner, kan du gjøre et par ting for å beskytte epletrær fra frost.

Bruksanvisning


•  Velg en planting nettsted hvor epletreet ikke vil være i en frost lomme, noe som er en lav sted hvor kald luft legger seg. Den lavere enn normal temperatur kan drepe epleblomster og frukt. En høyere område med en skråning dirigerer kalde luftstrømmen vekk fra treet, spesielt i tidlige våren frost.

•  Plant epletreet nær vann. Elver og innsjøer holde varmen og produsere varmere luft. Epletrær er mindre sannsynlig å lide frostskader i disse områdene.

•  Dryss epletreet med vann på kalde netter som er klare og rolig. Som vannet fryser, utgivelser det varme, som kan holde eple knopper fra frysepunktet. Hvis det er vind, kan problemet forverres fordi vannet fordamper. Slå på et vann sprinkleranlegg når temperaturen når 33 grader Fahrenheit, og la den på hele natten før isen smelter fra treet følgende dagen.

•  Dekk epletre med et stykke plast. Denne felles prosess for frukttrær fungerer bare hvis du setter opp en varmekilde, for eksempel en parafin varmer inne i dekker. Hvis ikke, vil materialet holder is i.

•  Lå en gammel laken over toppene av treet når tunge frost er forventet. Det kan beskytte blomstene eller knopper fra skade hvis temperaturen ikke faller for lavt.