Hovudside

Slik beskytter pygmé Dato Palmer fra Frost

by Walther

Pygmé dato palmen vokser best når dagtemperaturer er mellom 70 og 80 grader Fahrenheit og nattestid temperaturer er mellom 55 og 60 grader Fahrenheit. Som andre palmer, det er en tropisk plante som ikke tåler kulde godt. Etter to til tre dager med eksponering for kulde, vil bladene av pygmé dato palm begynner å gulne eller brun. Når frost er forventet, det er skritt du bør ta for å beskytte treet fra skade.

Bruksanvisning


•  Grav opp unge trær og transplantere dem mot et gjerde, vegg eller på siden av en bygning. Disse formål vil blokkere vinden, som kan senke temperaturen i perioder med frost. Plasser trærne minst 2 meter fra strukturen, slik at lemmene ikke vokser inn i den.

•  Spread mulch under pygmé dato palmetre i høst, slik at det er minst 4 inches tykk og strekker seg to meter fra foten av treet. Mulch vil bidra til å holde på varmen i jorda og beskytter treets røtter i perioder med frost. Velg en mulch som komprimeres ikke lett, for eksempel furu halm eller blader.

•  Pakk stammen av trær med en frost teppe eller et enkelt lag av burlap når temperaturene er ventet å falle under frysepunktet. Fest burlap hjelp hyssing eller hyssing. Du kan la materialet på i opptil fem dager før den vil begynne å skade treet.

•  Bury pygmé daddelpalmer som er mindre enn to meter høy under en haug av furu halm eller blader. Bare helle materialet på toppen av håndflaten og sørge for at ingen deler av treet er utsatt. Du kan la dette mulch på treet inntil tidlig på våren.

Tips og advarsler


  • Pygmé dato palm er litt mer tolerant av minusgrader som det blir eldre, men du bør alltid forsøke å beskytte den mot kalde temperaturer.
  • Hvis pygmé dato palm er i en pott, flytte den til et innendørs sted i løpet av vinteren.