Hovudside

Hvordan Bli Deler av metall takrenner

by Walther

Delta i deler av metall takrenner sammen er gjort med noen vanlige butikk verktøy. Metallet takrenner kan passe sammen ved å kutte en del av rennesteinen med tinn klipp og feste takrenner sammen med popnagler. Silikon caulk vil gjøre rennene vanntett. Slutte seg til deler av metall takrenner sammen kan ta mellom 15 og 30 minutter per seksjon.

Bruksanvisning


•  Skjær toppen kantene av en av metall takrenne seksjoner tilbake fire inches fra slutten med et par tinn klipp. Plassere en perle av silikon caulk over indre bunnen og sidene av metall rennesteinen som ble trimmet tilbake med en caulk pistol om to inches fra slutten.

•  Skyv en del av metall takrenne inn i takrenne som har silikon caulk opp til der de beste kantene er trimmet tilbake og fest metallstykker sammen med popnagler og en pop nagle pistol. Plasser to nagler på bunnen og to på hver side av metall takrenner.

•  Plasser silikon caulk over hver pop nagle og plassere en perle av caulk langs innsiden av metall takrennen for å gjøre gutter vanntett.

•  Gjenta trinn 1 til 3 for hver ekstra metall takrenne delen.