Hovudside

Hvordan kontrollere Lukt i en Marine Kompostering Toalett

by Walther

Hvordan kontrollere Lukt i en Marine Kompostering Toalett

En av de viktigste fordelene med marine kompostering toaletter er deres produksjon av langt mindre kloakk lukt enn tradisjonelle svart vanntank basert toalettsystemer. Kompostering toaletter bruke en naturlig prosess ved hjelp av bakterier for å bryte ned illeluktende avfall i en kompost som lukter ren skitt. Under ideelle forhold, marine kompostering toaletter er luktfri. Hvis du ikke utfører de riktige vedlikeholdsprosedyrer eller temperaturen ikke er optimal, kan bakterier som bryter ned avfallet ikke gjør jobben sin og dårlig lukt kan raskt utvikle. Noen vedlikeholdsprosedyrer og drifts justeringer kan få din kompost toalett tilbake i god stand.

Bruksanvisning


•  Se på toalettet for å se om det er avfall rester fast til sidene av bollen. Fordi det ikke er vann i en marin kompost toalett bolle, kan avfall rester forårsake en ubehagelig lukt. Rengjøre av rester ved squirting en 50/50 blanding av hvit eddik og vann i bollen. Bruk et papirhåndkle eller toalettpapir å skrubbe sta fast-on rest unna.

•  Kontroller avtrekkssystemet og sørge for at det ikke er noen lekkasjer og at viften fungerer som den skal. Forsegle eventuelle lekkasjer for å hindre lukt fra å komme inn på toalettet og reparere eller erstatte viften hvis nødvendig.

•  Åpne kompost etterbehandling skuffen og væsker tank og tømme dem hvis de er fulle.

•  Flush en kopp flytende septiktank enzymer ned non-elektriske marine kompostering toaletter hvis utetemperaturer regelmessig under 60 F.

•  Flush 1 qt. av vann ned i toalettet hvis de faste stoffer i kompostbeholderen er tørr. Faste stoffer i komposten skuff kan tørke ut i varmt vær. Bakterier som bryter ned de faste stoffer til kompost fungerer ikke under tørre forhold. Tilsette vann fukter de faste stoffer, produsere de rette forholdene for bakterier å blomstre og bryte ned avfall.

•  Legg kompostering mix som torvmose, ikke-sedertre sagflis eller kokos fiber til det marine kompostering toalett. Lukt kan bli resultatet når det ikke er nok komposteringsmaterialet blandet med de faste stoffer. Ekstra kompostering materialet er spesielt nødvendig i kompostering toaletter som ikke skiller urin fra faste stoffer. Tilsett 1 kopp kompostering mix på toalettet om gangen, inntil overflødig fuktighet absorberer og lukt redusere.

•  Tilsett 1 ss. av hvitt raffinert sukker eller brunt sukker til væsker tank for å minimere urin lukt.