Hovudside

Slik fjerner klor fra en Shower

by Walther

Slik fjerner klor fra en Shower

Klor er et desinfeksjonsmiddel som brukes i svømmebassenger og vannforsyninger for å drepe potensielt skadelige bakterier. Det kan være harde på huden og håret, imidlertid, og de fleste dusj ikke sjanse til å fjerne klor fra din dusj vann. Å fjerne klor fra din dusj flyt, installere et filter over din dusj. Dette vil ha den ekstra fordelen av å vaske eksisterende klor ut av hodet før du neste bruke dusjen.

Bruksanvisning


•  Skru den eksisterende dusj på baksiden av hodet der det skruer på røret.

•  Fest en in-line dusj filter for eksempel en culligan ISH-100 eller GE 01HWW ved å skru den bakre enden av filteret med urviseren på tilførselsrøret.

•  Skru den eksisterende dusj på forsiden av in-line filter. Stram forseglingen mellom filteret og dusj med rørlegger rens tape for å sikre en full, sterk vannføring.

•  Slå på dusjen for å flyte filtrert vann gjennom hodet. Kjøre dusjen i noen minutter for å skylle ut overflødig klor før dusjing.

Tips og advarsler


  • Dusj filtre, som å drikke vannrensere, må med jevne mellomrom ha sitt filter karbon endret. Bytt ut patronen eller filtrere pose med filteret hver to til tre måneder, som anbefalt av produsenten, for den beste filtrering av klor og andre urenheter.