Hovudside

Hvor mye du skal Stram Toalett Tank bolter?

by Walther

Riktig å stramme tank-til-bolle bolter som forbinder tanken og bolle er avgjørende for å unngå lekkasjer. Stramme mutterne på disse boltene har konsekvenser, også. Når du først installere toalettet, eller når du oppdager en lekkasje, gjør at disse boltene er strammet riktig, og justere etter behov.

Hvor mye du skal Stram


En gummiskiven er plassert på hver bolt, og boltene er installert gjennom hullene i bunnen av tanken. Når tanken er plassert på toppen av skålen, boltene passerer gjennom hull i bollen toppen. En skive og mutteren blir deretter montert på bunnen av hver bolt. Mutrene skal strammes før de er tett mot bunnen av bollen leppe og gummiskivene er litt most under boltehodene inne i tanken.

Hvordan Stram bolter


Holder hver av boltene jevn med en stor flat skrutrekker i den ene hånden, stramme hver av nøtter under leppen av bollen med den andre hånden. Hvis du ikke klarer å tilstrekkelig stramme nøtter med hånden din, er et alternativ å holde nøtter under på plass med en skiftenøkkel mens du strammer bolten inne i tanken med en skrutrekker. Det beste er imidlertid å stramme til mutteren i stedet for bolten. Du kan også gjøre dette ved å holde bolten stødig med en skrutrekker, mens stramme mutteren med en skralle og socket.

Innstramming Betraktninger


Veksler mellom mutterne på boltene når strammer dem, i stedet for bare å fokusere på en av gangen. Plasser et vater på toppen av tanken under denne prosessen, slik at du kan sørge for at tanken hviler jevnt når nøtter er stramt. Refererer til nivået gjentatte ganger når du beveger deg mellom stramme hver mutter.

Farene


Ikke stram mutterne på boltene, eller du risikere å knekke porselen toalett. I dette tilfellet, vil du høre en sprengning støy og ditt eneste alternativ vil være å erstatte tanken. Hvis du oppdager en lekkasje stammer fra mellom tanken og bolle, faller til gulvet under tanken, er det bare å stramme nøtter kan være nok til å stoppe lekkasjen. Igjen, vær sikker på at du ikke stram. Hvis stramme mutterne fjerner ikke lekkasjen, kan installere nye gummi skiver være nødvendig, i stedet for fortsatt innstramming av bolt nøtter.