Hovudside

Hvordan lage en Closet Rod Extender

by Walther

Hvordan lage en Closet Rod Extender

Hvis skapplass er på en premie i hjemmet ditt, kan utvide din skap stang være løsningen. Hvis den eksisterende stang går gjennom hele lengden av skapet, som de fleste gjør, er det ikke mulig å gjøre det lengre. Med et dobbelt skap stang, men du kan fordoble din hengende plass. Ved å opprette og installere en kjede-suspendert lavere skap stang, vil du fortsatt ha plass til å henge lange plagg som kjoler og kåper. Den nedre stangen brukes til å henge kortere plagg som bluser, slacks og skjørt.

Bruksanvisning


•  Skill klærne i skapet ditt til lange klær og korte klær. Flytt de lange klærne til den ene siden av skapet og de korte klærne til den andre siden. Fordel lengre gjenstander på skapet stang så de henger skikkelig. Marker pol der hengeren holder lenge plagg nærmest midten av skapet er plassert. Mål avstanden mellom merket og veggen som ligger nærmest de korteste klesplagg. Denne måling, minus 2 inches, vil lengden av det andre skapet pol.

•  Mål lengden av den lengste kort plagget. Denne avstanden, pluss 1 cm vil være avstanden mellom øvre og nedre skap polene. Fjern klær fra skapet.

•  Bruk en sag til å trimme skapet pol til nødvendig lengde, beregnet tidligere. Plassere stangen horisontalt på et flatt underlag. Ved å holde stangen jevn, bore en vertikalt hull gjennom stangen ved hver ende, omtrent 1 cm fra hver ende. Skyv gjengede skaft av øyet bolter gjennom hullene i skapet stang. Skru på nøtter og stram.

•  Skjær kjeden i to med en boltesaks eller baufil. Fest en lengde på kjetting til hvert øye bolten med karabinkrok klipp. Fest en karabinkrok til hver av de frie endene av de vedlagte kjedene. Loop en kjetting over enden av den eksisterende skap stang, i nærheten av veggen, hvor de korte plagg skal henges opp. Åpne karabinkroken og fest den frie enden til den vertikale delen av kjeden for å gjøre en loop. Gjenta til å suspendere kjeden ved den motsatte ende av den nedre stang.

•  Mål avstanden mellom bunnen av den øvre stang og toppen av den nedre stang. Omplassere de øvre karabinkrok klipp, om nødvendig, til nivå og plassere den nederste stang som nødvendig for å gi god plass til å lagre dine hengende plagg.

Tips og advarsler


  • Diameteren av borkronen må være litt større enn bredden av den gjengede skaft av øyebolten. Lengden av det gjengede skaft av øyebolten må være minst 1/2 cm lenger enn diameteren av skapet stang. Kjede kontakter kan brukes i stedet for karabinkrok klipp.